Turkcell Dergilik uygulaması nedir ve nasıl kullanılır?

Turkcell tarafından geliştirilen ve mobil kullanıcılara kolay şekilde Dergi ile gazete okumasını sağlayacak olan Turkcell Dergilik uygulaması nedir ve ne işe yarar merak ediliyor.

Türkiye'nin lider GSM operatörü servisi olarak karşımıza çıkan Turkcell tarafından ilk olarak 2011 yılında tablet bilgisayarlar için yayınlanan Dergilik isimli uygulama, her geçen gün aldığı yeni güncellemelerle birlikte daha profesyonel bir yapıya kavuşuyor. Uygulama ile birlikte sadece internete bağlı değil bağlı olmadığınızda da gazete, dergi ve kitap okuyabiliyorsunuz.

Yolda, yürürken ve hatta spor yaparken bile bu uygulama sayesinde ekranınızdan gündemi takip edebilecekken, hali hazırda 2 milyon kişi tarafından bu uygulama kullanılıyor. Özellikle Turkcell son dönemlerde hazırladığı kampanyalarla birlikte uygulamayı daha popüler bir yapıya kavuşturma adına hazırlarken, sunduğu sürpriz kampanyalarla birlikte başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Turkcell Dergilik uygulamasında en çok yayınlanan dergi kategorisine baktığımızda ise karşımıza eğlence, kadın, iş dünyası, mizah ve erkek çıkarken, uygulama üzerinden tüm kategorilere ait dergiler paylaşılıyor.

Geçen sene Turkcell tarafından yayınlanan bir blog yazısına baktığımızda Turkcell Dergilik uygulamasının 9 farklı kategoride 300 popüler yayını içerdiği belirtiliyor. Her gece gazete yazıları da bu uygulama üzerine entegre edilirken, uygulama üzerinden okuma işlemini gerçekleştirmekte oldukça basit ve kolay.

Turkcell Dergilik nedir?


 Turkcell Dergilik uygulaması günlük gazeteleri okuyabileceğiniz, haftalık, aylık yada belirli periyotlarda yayınlanan dergilere ulaşabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama tamamıyla Turkcell'e ait olup diğer operatör kullanıcıları tarafındanda kullanılabilir.

Turkcell Dergilik internet kazama


 Turkcell aboneleri Hesabım uygulaması üzerinden katılacakları Salla Kazan Kampanyası'ndan kazanacakları hediyelere ek olarak, Dergilik uygulamasından dergi-gazete indirmeleri durumunda sürpriz ikinci bir hediye kazanacaklardır. Kampanyadan 30 günde 1 kez yararlanılabilmektedir.

Whatsapp