Turkcell Bütün Müşterilerine İki Kat İnternet Hediye Ediyor

Turkcell bugün yaptığı bir açıklama ile yıl sonuna kadar bütün müşterilerine mevcut paketlerinin iki katı interneti aynı fiyat ile sunacağını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat ALBAYRAK tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamada ülkenin mevcut durumunun daha iyiye gitmesi için Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında birçok düzenleme yapılacağı belirtilmişti.

Türkiye'nin en büyük operatörlerinden birisi olan Turkcell'de bu duruma kayıtsız kalmayarak mevcut bütün müşterilerine yıl sonuna kadar aynı fiyat ile iki kat internet sunacağını açıkladı. Aşağıda belirteceğimiz adımları takip ederek sizde Turkcell tarafından başlatılan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında mevcut paketinizin iki kadar internet kotasını ücretsiz bir şekilde alabilir ve yıl sonuna kadar kullanmaya başlayabilirsiniz.

Konuyla ilgili olarak Turkcell'in en önemli ismi olan Kaan TERZİOĞLU yaptığı açıklamada "Turkcell Türkiye için var. Türkiye olmadan Turkcell var olamaz. Biz de dijital altyapımızı müşterilerimize açarak internet kotalarını ikiye katlıyoruz. Bu sayede müşterilerimiz aynı fiyata 2 kat daha fazla internet kullanmaya başlayacak. Biliyoruz ki Türkiye kazanırsa Turkcell de kazanacak." dedi.

Turkcell Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında iki kat internet kazanmak için yapmanız gereken tek şey Turkcell tarafından geliştirilen Bip mesajlaşma uygulamasını telefonunuza indirmek ve uygulamanın ana ekranında iken keşfet bölümüne girerek Enflasyonla Mücadele kanalını takip etmek. Ardından gerekli adımları uygulayarak sizde yıl sonuna kadar mevcut tarifenizin iki katı internet paketini ücretsiz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Whatsapp