Turkcell BiP Ücretsiz 1 GB İnternet Fırsatı

Eğer sizde Turkcell operatörünü kullanıyorsanız bu kampanya sayesinde Turkcell BiP ücretsiz 1 GB internet hakkı kazanabilirsiniz.

Turkcell bedava internet paketleri kapsamında sunulan bir diğer popüler kampanya olan Turkcell BiP hediye 1 GB internet paketi sayesinde sizde Turkcell tarafından geliştirilen ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan ücretsiz mesajlaşma uygulaması BiP ile rahat rahat iletişim kurabilirsiniz.

Bu kampanya kapsamında Uçuran 1GB, Uçuran 1GB Plus Uçuran 2GB, Uçuran 2GB Plus, Uçuran 3GB, Uçuran 3GB Plus, Uçuran 4GB, Uçuran 4GB Plus, Mini 1GB Paketi , Super Yıldız Paketi, Yıldız 1GB, Yıldız 3GB,Yıldız 3GB Paketi, Yıldız 4GB Paketi, Yıldız 5GB Paketi, Yıldız 6GB, BOL 1GB, BOL 2GB, Bol 3GB Paketi, Yeni Yıldız 1GB, Yeni Yıldız 2GB, Yeni Yıldız 3GB, Her Yöne 50 DK, Her Yöne 100 DK, Aylık 300 DK, Her Yöne 500 DK, Süper Üçlü 2 GB, Süper Üçlü 3 GB, Süper Üçlü 4 GB, Süper Üçlü 2 GB Plus, Süper Üçlü 3 GB Plus, Süper Üçlü 4 GB Plus, Uçuran Ekstra 500 DK, Uçuran Ekstra 700 DK, Uçuran Ekstra 2GB, Uçuran Ekstra 3GB, Uçuran Ekstra 4GB, Uçuran Ekstra 6GB, Uçuran Ekstra 8GB ve Uçuran Fırsat 6GB tarife / paketlerinden herhangi birini kullanan müşteriler için cepten hediye 1 GB BiP kullanma hakkı verilmektedir.

Bu sayede uygulamayı kullanırken kazanmış olduğunuz hediye 1 GB internet paketi devreye girecek ve ilk olarak normal paketiniz yerine hediye paketiniz kullanılacaktır. Turkcell BiP hediye internet kampanyası ile verilen 1 GB internet hakkı sadece BiP uygulamasını kullanırken aktif olacaktır.

BiP uygulaması sesli görüşmelerde dakikada 400 KB kota harcarken videolu görüşmelerde ise dakikada 5 MB kota harcamaktadır. Kullanımlar sadece yurt içinde geçerlidir. Eğer paketi iptal etmek isterseniz hemen telefonunuzun mesaj bölümüne girerek IPTAL BIP HEDIYE yazıp 2222'ye mesaj gönderebilirsiniz.

Yukarıda yer alan herhangi bir tarife veya paketi satın alarak kullanmaya başladığınız andan itibaren hediye internet haklarınız otomatik olarak hattınıza tanımlanacaktır. Hediye internet paketi için 3G şebekesinde üst hız limiti 63 Mbps, 4G Şebekesinde ise üst hız limiti 100 Mbps olarak sınırlandırılmıştır.

Whatsapp