Turkcell BİP kullanıcıları, Metro Turizm'den dönüş bileti kazanıyor

Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulaması BİP'i kullananlara Metro Turizm'den büyük fırsat. Turkcell BİP kullanıcıları sadece gidiş biletinin ücretini ödeyecekken, dönüş bileti hediye edilecek.

Turkcell anlık mesajlaşma uygulaması BİP mobil kullanıcıları, kazanmaya devam ediyor. Ramazan boyunca BİP mobil uygulaması kullanıcılarına internet paketi armağan eden Turkcell, şimdi ise tatile yada çeşitli seyahatlere gidenlere dönüş bileti hediye ediyor.


Uygulamayı girip Keşfet bölümünü ziyaret edenler Yeni Servisler bölümü altında Metro Turizm kampanyasını görebilecekken, Kampanyaya Katıl'a tıkladıktan mesaj göndere bastıktan sonra gelen KAMPANYA KODU ile dönüşünüz bedavaya geliyor. Metro Turizm şubeleri ve internet sitesinden alacağınız gidiş dönüş biletlerinde geçerli olan bu kampanya kapsamında, dönüş biletiniz için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

Kampanya detayları

  • Alınan kodlar tüm Metro Turizm acenteleri ile anlaşmalı satış kanallarında geçerlidir.
  • Kampanyaya son katılım tarihi 30 Haziran 2017 tarihine kadar sınırlıdır.
  • Kod ile alınan biletler 31.12.2017 tarihine kadar aynı güzergah koşulu ile değiştirilebilir.
  • Kampanyalı olarak alınan biletler 22.06.2017 – 28.06.2017 tarihleri ve 30.08.2017 – 05.09.2017 tarihleri arasında Kurban ve Şeker Bayramları dolayısı ile geçerli değildir.
  • Kampanya sadece yurt içi seferlerinde geçerlidir.
  • Kampanyalı bilet alımları Netbus ve Metro Web üzerinden alınacak biletler için geçerlidir.
  • BIP uygulamasından alınan kod ile kampanyadan faydalanmak isteyen yolcuların Metro Club sistemine üyelik yapmaları zorunludur. Üyelik işlemi için bilet alım esnasında ekrana otomatik olarak üyelik başvuru penceresi açılacaktır.
Whatsapp