Turkcell BiP 2 GB Ücretsiz İnternet Kampanyası

Turkcell tarafından geliştirilen BiP ücretsiz mesajlaşma uygulamasını kullanarak sizde hemen haftalık 2 GB hediye internet kazanmak için haberin detaylarına göz atabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen BiP mesajlaşma uygulaması bildiğiniz üzere Turkcell tarafından geliştirilen ve dünya pazarında kullanıma sunulan ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. İçerisinde yer alan çok sayıda farklı özellik ile kısa süre içerisinde on milyonlarca kullanıcıya ulaşan BiP uygulaması artık Turkcell müşterilerine özel sürpriz hediyeler de sunuyor.

Bu tarz çok daha fazla Turkcell bedava internet paketi görmek istiyorsanız BURAYA tıklayarak sizler için hazırladığımız bütün Turkcell hediye kampanyalarına göz atabilirsiniz.

Turkcell BiP Hediye İnternet Kampanyası Nedir ?


Eğer Turkcell operatörüne ait bir hat kullanıyorsanız sizde aşağıdaki bağlantılar üzerinden hemen Android veya iOS cihazlar için BiP uygulamasını indirerek hediye internet almak için gerekli aşamaları tamamlayabilirsiniz.

Öncelikle BiP 2 GB hediye internet kampanyasına katılabilmeniz için size özel olarak sunulan bazı mesaj görevlerini yerine getirmeniz gerekiyor. Örneğin BiP kullanarak 1000 mesaj atma, 2000 mesaj atmak veya 5000 mesaj atmak gibi farklı görevleri yerine getirerek haftalık 2 GB cepten hediye internet kazanabilirsiniz.

Atacağınız her bir mesaj, çıkartma, caps, video ve dosya bir mesaj yerine geçecektir. Bu sayede çok hızlı bir şekilde görevleri yerine getirerek Turkcell bedava internet paketi kazanabilirsiniz. Turkcell BiP hediye internet paketinden bir ay içerisinde sadece bir kez yararlanabilirsiniz. Kampanyaya katılabilmeniz için öncelikle 5 gün boyunca her gün BiP üzerinden herhangi bir kişiye en az 10 mesaj yollamanız gerekmektedir.

Whatsapp