Turkcell Bedava İnternet Paketleri

Turkcell tarafından müşterilere özel olarak sunulan bütün Turkcell hediye internet paketlerini sizler için bu yazıda bir araya getirdik. Haberin detaylarından paketlere göz atabilirsiniz.

Milyonlarca abonesi olan sabit internet ve GSM sektöründe öncü firmalardan bir tanesi olan Turkcell, müşterilerine her ne kadar pahalı paketler sunuyor gibi görünse de verdiği hizmet karşılığında her zaman müşterilerine en iyisini vermeye çalışıyor.

Bu yazıda sizlere Turkcell bedava internet paketleri hakkında bilgiler vereceğiz. Aşağıda yer alan tüm paketler bugün itibariyle güncel hediye internet paketleridir. Bu paketlerin farklı şartları olsa da birçoğunu sizde alarak ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Daha fazla kampanya ve hediye paket için BURAYA tıklayarak detaylı bir şekilde hazırladığımız bir diğer yazımıza göz atabilirsiniz.

GNÇ Gece 3 GB Kampanyası

GNÇ Full Paketi ve GNÇ Full tarifelerinden herhangi birine gelen müşterilere 22:00-06:00 arasında geçerli 3 GB cepten internet hediyesi verilmektedir. Hediye internet hakları bu tarifelere gelen bütün müşterilere otomatik olarak tanımlanmaktadır.

4.5G Hızını Deneme Kampanyası

Bu kampanya sayesinde Turkcell'in bütün müşterilerine indirme üst limiti 600 Mbps olarak ayarlanacaktır. Bu sayede mevcut paketiniz de bulunan internet hakkını en yüksek hızlara ulaşarak kullanabileceksiniz. Burada kullanılan cihazlar sebebiyle ve bulunulan bölge sebebiyle hızlarda değişkenlikler olabilir.

4.5G SIM Kart Katlanan İnternet Kampanyası

Eğer Turkcell'in 4.5G uyumlu olmayan eski sim kartlarından herhangi birini kullanıyorsanız en yakın Turkcell bayisine giderek sizde hemen Turkcell 4.5G uyumlu sim kartınızı alarak mevcut tarifenizin iki katı internet paketi hediyesini alabilirsiniz.

10 GB Hediye İnternet

Turkcell tarafından dağıtılan hediye sim kartlarından herhangi birine sahipseniz sizde 6 ay boyunca geçerli cepten 10 GB hediye internet kazanabilirsiniz. Bunun için ENHIZLI yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp sizde bulunan promosyon kodunu yazarak 2222'ye kısa mesaj atmanız gerekmektedir. 

GNÇ Gece 7 GB Kampanyası

GNÇ Star Paketi ve GNÇ Star tarifelerine yıllık abone olan bütün müşterilere 22:00-06:00 arasında geçerli hediye 7 GB internet verilmektedir. Bu haklar otomatik olarak yıllık abonelik alan bütün GNÇ Star Paketi ve GNÇ Star müşterileri için tanımlanmaktadır.

GNÇ Gece 5 GB Kampanyası

GNÇ Süper Paketi ve GNÇ Süper tarifelerinden herhangi birine yıllık olarak abone olan Turkcell müşterileri için 22:00-06:00 arasında geçerli 5 GB cepten internet hediyesi verilmektedir. Hediyeler otomatik olarak siz bu tarifelere geçtiğinizde hattınıza tanımlanacaktır.

GNÇ Gece 1 GB Kampanyası

GNÇ Eko Paketi ve GNÇ Eko tarifelerinden herhangi birine yıllık abonelik alan müşterilere 22:00-06:00 arasında geçerli 1 GB internet hediyesi verilmektedir. Bu haklarınız siz yıllık abonelik aldıktan sonra hattınıza otomatik olarak tanımlanmaktadır.

GNÇ Çatlat Hediyeni Kap

Turkcell GNÇ uygulamasını cihazınıza indirerek yumurta çatlatarak haftada iki kez sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Bu hediyelere sahip olabilmeniz için Genç Turkcell müşterisi olmanız gerekmektedir.

Turkcell #senyapdiye Kampanyası

Müşterilere yeni sunulan Turkcell senyapdiye kampanyası sayesinde BiP uygulaması üzerinden 6 hafta boyunca geçerli 25 GB Turkcell bedava internet kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey BiP uygulamasını indirmek ve #senyapdiye kanalını takip ederek uygulama üzerinden haftalık görevleri yerine getirmek. Görevleri yaptıktan sonra hediye internet haklarınız hattınıza yüklenecektir.

Sarı Kutu Paycell Kart Kampanyası

Turkcell'in yıllardır müşterilerine sunduğu Turkcell sarı kutu özelliği sayesinde biriken puanlarınızı artık hediye internet kazanmak için kullanabileceksiniz. Sahip olduğunuz sarı kutu puanlarını Paycell kart alarak internet hakkına dönüştürebilirsiniz. Her bir sarı kutu puanı 1 MB internet hediyesi vermektedir. Üst limit 15000 MB olarak belirtilmiştir. Kampanyaya katılmak için Paycell mobil uygulamasını cihazınıza indirin ve ardından uygulama üzerinden Paycell Sanal Kart oluşturun.

DQ 2GB Hediye İnternet Kampanyası

Turkcell Dijital Zeka Projesi kapsamında 8-12 yaş aralığındaki çocukların internet kullanımı konusunda bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Bu projeye katılan Turkcell müşterilerine 2 GB hediye internet verilecektir. DQ mobil uygulamasını cihazınıza indirerek projeye kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

3 Ay 1 GB İnternet Paketi

Turkcell ile olan sözleşmesi sona eren fakat sözleşmesiz bir şekilde Turkcell kullanmaya devam eden müşteriler için 3 ay boyunca geçerli her ay 1 GB cepten internet hediyesi verilmektedir. Kampanyaya katılım için herhangi bir özel şart yoktur. Gerekli şartları sağlayan tüm abonelere hediye internet hakları otomatik olarak tanımlanmaktadır.

Kamu Ekstra Paket İnternet Kampanyası

Turkcell Kamu Ekstra paketine geçiş yapan bütün müşterilere 12 ay boyunca geçerli her ay 5 GB bedava internet verilmektedir. Tarifeye geçen bütün müşterilere otomatik olarak her ay hediye internet hakları yüklenmektedir.

Faturalı’ya Gel Hediye 1GB Kampanyası

Faturasız Turkcell müşterileri için sunulan bu kampanya ile Faturalıya geçiş yapan müşterilere özel olarak tarifelerine ek 6 ay boyunca geçerli her ay 1 GB internet hediye edilmektedir. Kampanya kapsamındaki hediye internet hakkı faturasız paketlerden faturalı tarifelere geçiş yapan bütün Turkcell müşterilerine otomatik olarak tanımlanmaktadır.

Kim 1 GB İster?

BiP uygulamasında size yöneltilen sorulara doğru yanıtlar vererek 1 GB hediye internet kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey üç soru bulunan beş aşamalı toplamda 15 soruya doğru yanıt vermek. Kim 1 GB İster ? Kanalını BiP üzerinden takip ederek kampanyaya katılabilirsiniz.

Salla Kazan

Turkcell Salla Kazan servisi sayesinde sizde her hafta dakika, sms ve internet hediyeleri kazanacaksınız. Yapmanız gereken tek şey Turkcell Hesabım uygulamasını cihazınıza indirmek ve uygulamaya giriş yaparak salla kazan menüsünden hediyenizi almak. Telefonunuzu sallayarak her hafta sürpriz bir hediye alabilirsiniz. Hediyeler bir hafta boyunca geçerli olacaktır. Turkcell hesabım Android uygulamasını indirmek için BURAYA tıklayın. Turkcell hesabım iOS uygulamasını indirmek için BURAYA tıklayın.

Sürpriz Nokta

Turkcell BiP uygulamasını kullanarak sürpriz nokta kampanyasına katılabilir ve size gösterilen konumlara giderek BiP üzerinden sürpriz hediyenizi kazanabilirsiniz.

 

Web 1 GB

Uçuran 3 GB, Uçuran 3 GB Plus, Uçuran 4 GB, Uçuran 4 GB Plus, Uçuran 6 GB, Uçuran 6 GB Plus, Uçuran 8 GB, Uçuran 8 GB Plus, Uçuran 10 GB, Uçuran10 GB Plus paketlerine site üzerinden veya Hesabım uygulamasından geçiş yaparsanız bir ay boyunca geçerli 1 GB cepten internet hediyesi kazanacaksınız.

 

Yaani Kullanım

Bir ay boyunca geçerli Yaani uygulaması kullanımlarında aktif olan hediye 1 GB internet hediyesi kazanmak için sizde hemen Yaani uygulamasını Google Play veya App Store mağazalarından indirerek kullanabilirsiniz.

Whatsapp