Turkcell Bedava İnternet Paketleri 2019 Yılı

Turkcell bedava internet paketleri 2019 yılı kapsamında sizler için en güncel Turkcell ücretsiz internet paketlerini bir araya getirdik.

Milyonlarca müşterisine dağıttığı birbirinden güzel hediye internet paketleri ile adından sıkça söz ettiren GSM devi Turkcell bu yılda müşterilerini hediyelere boğacak gibi görünüyor. Turkcell bedava internet paketleri 2019 kapsamında aşağıda yer alan paketler arasından dilediğinizi seçerek cepten internet kullanmanın keyfini sürebilirsiniz.

10 GB Hediye İnternet

Çeşitli etkinliklerde dağıtılan kampanyalı yeni sim kartlardan herhangi birini aldıktan sonra ENHIZLI yazarak 2222'ye mesaj atarak sizde 6 ay boyunca geçerli toplamda 10 GB internet hediyesi kazanabilirsiniz.

GNÇ Çatlat Hediyeni Kap

Turkcell GNÇ uygulamasını kullanan müşteriler haftada iki kez uygulamada yer alan yumurtayı çatlatarak sürpriz internet hediyesini alabiliyor. GNÇ uygulaması 26 yaşından küçük Turkcell müşterileri tarafından kullanılabiliyor.

Web 1 GB İnternet

Eğer sizde Uçuran 3 GB, Uçuran 3 GB Plus, Uçuran 4 GB, Uçuran 4 GB Plus, Uçuran 6 GB, Uçuran 6 GB Plus, Uçuran 8 GB, Uçuran 8 GB Plus, Uçuran 10 GB, Uçuran10 GB Plus tarifeleri arasından herhangi birine Turkcell sitesi üzerinden geçiş yaparsanız bir ay kullanabileceğiniz 1 GB internet hakkı kazanabilirsiniz.

Yaani Hediye İnternet

Turkcell tarafından geliştirilen Yaani arama motoru uygulamasını kullanırsanız hattınıza bir ay boyunca sadece Yaani uygulamasında kullanabileceğiniz 1 GB internet hediyesi yüklenecektir. Uygulamayı sildikten sonra mevcut hediyeler iptal edilecektir.

BiP 1GB Hediye İnternet

Eğer sizde Uçuran 1GB, Uçuran 1GB Plus Uçuran 2GB, Uçuran 2GB Plus, Uçuran 3GB, Uçuran 3GB Plus, Uçuran 4GB, Uçuran 4GB Plus, Mini 1GB Paketi , Super Yıldız Paketi, Yıldız 1GB, Yıldız 3GB,Yıldız 3GB Paketi, Yıldız 4GB Paketi, Yıldız 5GB Paketi, Yıldız 6GB, BOL 1GB, BOL 2GB, Bol 3GB Paketi, Yeni Yıldız 1GB, Yeni Yıldız 2GB, Yeni Yıldız 3GB Paketi, Her Yöne 50 DK, Her Yöne 100 DK, Aylık 300 DK, Her Yöne 500 DK, Süper Üçlü 2 GB, Süper Üçlü 3 GB, Süper Üçlü 4 GB, Süper Üçlü 2 GB Plus, Süper Üçlü 3 GB Plus, Süper Üçlü 4 GB Plus, Uçuran Ekstra 500 DK, Uçuran Ekstra 700 DK, Uçuran Ekstra 2GB, Uçuran Ekstra 3GB, Uçuran Ekstra 4GB, Uçuran Ekstra 6GB, Uçuran Ekstra 8GB ve Uçuran Fırsat 6GB paketlerinden herhangi birini kullanıyorsanız BiP uygulamasında geçerli 1 GB cepten internet hediyenizi otomatik olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell Salla Kazan

Salla kazan kampanyası ile sizde Turkcell hesabım uygulamasına giriş yaparak her hafta bir gün sürpriz hediyenizi uygulama üzerinden alabilirsiniz. Telefonunuzu sallayarak Turkcell bedava internet hakkı kazanabilirsiniz.

Dergilik 1 GB Hediye İnternet

İçerisinde çok sayıda dergi ve gazete bulunan Dergilik uygulamasını App Store veya Google Play mağazasından indirerek ilk defa kullanmaya başlarsanız Turkcell size bu uygulamada geçerli 1 GB internet hediyesi verecektir.

GS Destek 1 GB Bedava internet

Eğer sizde Bireysel postpaid, prepaid Sarı Paket, Kırmızı paket ve şampiyon paketlerinden herhangi birini kullanıyorsanız Galatasaray futbol takımının her galibiyetinde 1 GB internet kazanabilirsiniz.

BiP Kullan Kazan İnternet Hediyesi

BiP uygulamasında bulunan farklı görevleri yerine getirerek internet hediyesi alabilirsiniz. Örneğin 5000 mesaj yollama gibi farklı görevler bulunuyor. Bu görevleri yaparak haftalık 2 GB internet kazanabilirsiniz.

Dergilik Hediye

Dergilik uygulamasını indirerek dergi veya gazete satın alan müşterilere Turkcell tarafından sürpriz hediyeler verilmektedir.

Sürpriz Nokta Bedava İnternet

BiP uygulaması üzerinde belirtilen konumlara giderek sürpriz nokta kampanyası kapsamında birbirinden çekici hediyelerin sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey BiP üzerinden sürpriz nokta kanalını takip etmek ve size gösterilen konuma giderek hediyenizi almak.

3 Ay 1 GB İnternet Hediyesi

Sözleşmesi biten ve Turkcell kullanmaya devam eden müşteriler için her ay 1 GB toplamda 3 ay hediye internet verilmektedir.

Dört Dörtlük Hediye 2 GB

Bu kampanya kapsamında dört dörtlük paketlerini kullanan ve Superonline ADSL başvurusu yapan müşterilere 1 hafta boyunca geçerli 2 GB internet hediyesi verilmektedir.

Kim 1 GB İster Hediyesi 

BiP içerisinde yer alan Kim 1 GB İster ? Kanalını takip ederek toplamda 15 sorudan oluşan kısa bilgi yarışmasına katılabilir ve sorulara doğru yanıtları vererek 1 GB cepten internet hediyesini kazanabilirsiniz.

Faturalı'ya Gel 1 GB Hediye İnternet Kazan

Faturasız Turkcell kullanan müşterilere sunulan bu kampanya kapsamında faturasız müşteriler faturalı tarifelerden herhangi birine geçerek 6 ay boyunca geçerli cepten 1 GB internet hediyesi kazanmaktadır.

Kamu Ekstra 5 GB Hediye İnternet

Turkcell Kamu Ekstra tarifesine gelen müşterilere 12 ay boyunca geçerli her ay 5 GB Turkcell bedava internet paketi hediye olarak verilmektedir.

Whatsapp