Turkcell 10 GB Hediye İnternet Kampanyası

Sim kart değiştiren ve promosyonlu sim kart alan bütün müşteriler için Turkcell 10 GB bedava internet paketi nasıl alınır sizler için kısa bir şekilde anlattık.

Hediye internet dağıtmaya doymayan operatör Turkcell bu kampanyası sayesinde sim kart değiştiren ve promosyon koduna sahip sim kart müşterilerine özel olarak Turkcell 10 GB bedava internet paketi dağıtmaktadır. Eğer sizde en yakın Turkcell bayisine giderek eski sim kartınızı yenisiyle değiştirirseniz ve sim kartınızın yanında promosyon kodu alırsanız bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Eğer bu tarz daha fazla ücretsiz internet paketi görmek istiyorsanız yukarıda yer alan bağlantıya tıklayarak sizler için hazırladığımız detaylı hediye internet paketleri konusuna göz atabilirsiniz.

Turkcell'in bazı özel etkinliklerde dağıttığı farklı sim kartlar veya yeni sim kartlara geçen müşteriler Turkcell 10 GB hediye internet kampanyası sayesinde cepten ücretsiz internet hakkı kazanabilir ve doya doya yüksek hızlı internet deneyimini yaşayabilirsiniz.

Turkcell 10 GB Hediye İnternet Paketi Nasıl Alınır ?


Eğer promosyon koduna sahip yeni sim kartınızı aldıysanız hemen telefonunuzun mesajlar bölümüne giderek ENHIZLI yazın ve 2222'ye kısa mesaj gönderin. Tarafınıza gönderilecek olan bilgilendirme mesajının ardından hediye internet paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Kalan kullanım bilgileri ve paketin geçerlilik süresini öğrenebilmek için mesajlar bölümüne giderek KALAN yazıp 2222’ye kısa mesaj atmanız gerekmektedir.

Turkcell 10 GB internet paketi kapsamında sunulan haklar bir sonraki aya devredilmez. Bu sebeple paket aktif olduktan sonra geçerlilik süresi içerisinde kullanmanız gerekiyor. Katılım için atılan kısa mesajlardan ücret alınmayacaktır. Eğer bu paketi iptal etmek isterseniz müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir.

Whatsapp