Türk Telekom'da, e-dergi dönemi başladı

Türk Telekom sadece kendi aboneleri için değil tüm GSM operatörü kullanıcıları için hazırladığı e-dergi uygulamasını yayınladı.

Ülkemizin en popüler ikinci GSM operatörü olarak karşımıza çıkan Türk Telekom, yüzlerce yerli ve yabancı dergi ile gazeteyi okuyabileceğiniz tüm operatör müşterilerine yönelik olarak yeni bir platform hazırladı. Geliştirilen bu yeni platform sadece Türk Telekom aboneleri tarafından değil tüm operatör kullanıcıları tarafından kullanılabilecekken, teknolojiden ekonomiye kadar ve ekonomiden magazine kadar her alanda farklı dergileri içeriyor.

Birçok kategoride yer alan yüzlerce dergi ile günlük olarak yenilenen gazeteleri telefonunuz ile tablet bilgisayarlarınızda keyifli bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Oldukça zengin dergi ve gazete arşivini içeren bu uygulamada, favori ekleme özelliği ile sevdiğiniz dergiler ile gazeteleri yıldızlayarak tüm dergilerin yeni sayılarını en hızlı şekilde öğrenebileceksiniz.

Türk Telekom müşterisi olanlar e-dergi içerisindeki uygulamaları indirirken mobil internet kotasından harcamadan bu işlemi gerçekleştirebilecekken, diğer operatör kullanıcıları ise internet paketini tüketecek. İndirdiğiniz dergileri çevrimdışıykende okuyabilecekken, Türk Telekom mobil müşterileri mobil numarasıyla üye olup ücretsiz olarak bu hizmeti kullanabilecek.

Diğer mobil operatör müşterileri için durum biraz daha farklı olacakken, ayda 13,99 TL karşılığında abone olarak uygulama içerisindeki tüm dergi ve günlük gazeteleri diledikleri gibi okuyabilecekler.

Eğer Türk Telekom abonesi değilseniz e-dergi aylık üyeliğinizi App Store ya da Google Play Store üzerinden uygulama içi satın alma işlemiyle gerçekleştirebilirsiniz.

Android indirme linki

iOS indirme linki

Whatsapp