Turk Telekom Selfy Mor ile Hediye 1 GB İnternet

Türk Telekom bedava internet kampanyaları arasında yer alan Selfy Mor hediye 1 GB sayesinde sizde hemen kolay bir şekilde hediye 1 GB cepten internet kazanabilirsiniz.

Müşterilerine sunduğu uygun fiyatlı ve zengin içerikli tarife ve paketleri ile milyonlarca müşterisi olan Türk Telekom ayrıca kullanıcılarına çoğu zaman sürprizler yaparak hediyeler de dağıtmaktadır. Bu yazıda Türk Telekom Selfy Mor 1 GB hediye internet paketi hakkında bilgiler vereceğim.

Eğer daha fazla Türk Telekom bedava internet paketine göz atmak isterseniz BURAYA tıklayarak detaylı bir şekilde hazırladığımız diğer yazımıza göz atabilirsiniz.

Eğer sizde 26 yaşından küçükseniz ve Türk Telekom Selfy Mor paketlerinden herhangi birini kullanıyorsanız hemen cepten 1 GB internet hediyenizi alabilirsiniz. Bunun için hattınıza tek seferde 30 TL veya daha üzeri yükleme yapmanız gerekmektedir.

Hattınıza tek seferde 30 TL veya daha üzeri yükleme yaptıktan sonra telefonunuzun mesajlar bölümüne girin ve MOR HEDIYE yazıp 4545 'e mesaj gönderin. Mesaj gönderdikten kısa bir süre sonra size bilgilendirme mesajı gelecektir. Bu sayede hediyeniz hattınıza yüklenecektir.

Selfy Mor 1 GB kampanyasını iptal etmek içinse IPTAL MOR HEDIYE yazıp 4545'e kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır. İptal mesajının ardından dönem sonuna kadar mevcut haklarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Türk Telekom hediye internet paketini aldıktan sonra kalan haklarınızı sorgulamak için KALAN MOR HEDIYE yazıp 4545'e mesaj atabilirsiniz.

Whatsapp