Türk Telekom Selfy 3 GB Bedava İnternet Paketi

Türk Telekom Selfy aboneleri haberin içerisinde paylaştığımız kampanya sayesinde geceleri cepten 3 GB bedava internet paketi kazanabilecekler.

İletişim sektörünün en önemli firmalarından bir tanesi olan Türk Telekom müşterilerine sunduğu uygun fiyatlı tarife ve paketlere ek olarak çok sayıda sürpriz hediye de vermektedir. Hediye paketlere doymayan müşteriler için sunulan bir diğer Türk Telekom bedava internet paketi olan Selfy 3 GB hediye kampanyası sayesinde sizde geceleri internetsiz kalmayacaksınız.

Eğer bu tarz ücretsiz internet paketlerini seviyorsanız ve daha fazla Türk Telekom internet paketine göz atmak istiyorsanız BURAYA tıklayarak sizler için hazırladığımız detaylı makalemize göz atabilirsiniz.

Selfy 3 GB Hediye İnternet Kampanyasına Kimler Katılabilir ?


Türk Telekom Selfy 3 GB bedava internet fırsatı için Gel Dene 1GB, Gel Dene 3GB, Gel Dene 5GB, Bol ve Hızlı 3GB, Bol ve Hızlı 5GB, Bol ve Hızlı 7GB, Süper 500 4GB, Süper 750 2GB, Yeni Yıl 2GB, Yeni Yıl 4GB, Yeni Yıl 6GB, Yeni Yıl 8GB, Yeni Yıl 10GB ve Fırsat 8GB tarife veya paketlerinden herhangi birini kullanıyor olmanız gerekiyor. 

Selfy 3 GB Bedava İnternet Nasıl Alınır ?


Yukarıda yer alan tarife veya paketlerden herhangi birini kullanıyorsanız hemen telefonunuzun mesajlar bölümüne girerek GECENET yazıp 4545 'e kısa mesaj gönderin. Bu sayede gece 00:00-06:00 arasında geçerli cepten 3 GB hediye internet kazanacaksınız. Kazandığınız internet hakkını sadece belirtilen saatler arasında kullanabilirsiniz.

Selfy müşterisi değilseniz hemen en yakın Türk Telekom bayisine giderek Selfy tarife veya paketlerinden herhangi birine geçerek Selfy dünyasının avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Türk Telekom Selfy tarife ve paketleri sadece 7-26 yaş aralığındaki müşteriler için sunulmaktadır.

Kazandığınız internet hakları 6 fatura dönemi boyunca kullanılabilir olacaktır. Kampanya süresi içerisinde eğer 3 GB veri kullanımı yaparak paketi bitirirseniz 96 kbps hız ile interneti kullanmaya devam edebilirsiniz.

Whatsapp