Türk Telekom fatura sorgulama nasıl yapılır?

Türkiye'nin en önemli GSM operatörlerinden olan Türk Telekom müşterileri merakla fatura sorgulama ve borç ödeme servisini nasıl kullanacaklarını merak ediyor?

Türkiye'nin en çok konuşturan GSM operatörü olarak adından söz ettiren Türk Telekom isimli GSM operatörü her geçen gün ülkemizde daha popüler bir hal almayı başarıyor. Gerçekleştirdiği çeşitli kampanyalar ile birlikte adından sürekli olarak söz ettiren GSM operatörü tüketicilerinin en çok merak ettiği sorular arasında fatura sorgulama işlemi yer alıyor.

İnternet üzerinden kolay ve ücretsiz bir şekilde kolayca fatura sorgulama işlemini gerçekleştirebilecekken, tek yöntemin bu olmadığını fatura detaylarını arama ile mesaj gönderme ile birlikte gerçekleştirebileceğinizi de belirtelim. 

Türk Telekom internetten borç sorgulama ve borç ödeme


 https://www.turktelekom.com.tr adresini ziyaret ederek ana sayfada açılan sayfada Türk Telekom abonesi olduğunuzu belirtmeniz gerekiyor. Daha sonra sağ üst köşede bulunan Yükle/Öde kısmına tıklayıp ardından fatura kısmına gelebilirsiniz. Daha sonra hat sahibinin T.C. kimlik numarasını yazıp sağ tarafta resimde görülen karakterleri girip ardından fatura detaylarınızı görüntüleyip ödeme yapabilirsiniz.

Türk Telekom arayarak borç sorgulama ve borç ödeme


 444 1 500 isimli numarayı arayarak Türk Telekom müşteri hizmetlerine herhangi bir ücret ödemeden bağlanabilirsiniz. Bu işlemin ardından müşteri hizmetlerinden faydalanabilecekken, fatura tutarı sorgulama ve ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom Türk Telekom mesaj ile borç sorgulama ve borç ödeme


Türk Telekom fatura sorgulama işlemini ‘‘Fatura’’ yazıp ‘‘5555’’ mesaj göndererek yada *100# numarasını arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Güncel fatura tutarınızı öğrenmek içinse Türk Telekom fatura sorgulama işlemini ‘‘Guncel yazıp ‘‘5555’’ mesaj göndererek yada *100# numarasını arayarak gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın bu servisler ücretli olup, 0,99 TL fatura tutarınıza yansıtılacaktır.

Whatsapp