Turing Phone Cadenza "Yok Artık!" dedirtiyor.

Turing Phone Cadenza'nın iddia edilen teknik özellikleri doğru ise pazarı sallayabilir....

Akıllı telefon pazarında özellikle de amiral gemisi seviyesinde donanım bileşenleri gelişimi hız kesmeden devam ederken, akıllı telefonlar artık çok daha güçlü. 2017'de çok daha güçlü modeller gelecek ve bunlardan bir tanesi de oldukça ilginç ve şok edici teknik özelliklerle geliyor.

Çok fazla adı bilinmeyen Finlandiya merkezli bir firma olan Turing Robotic industries (TRI) yeni bir akıllı telefon modelini duyurdu. Bu yeni akıllı telefon Turing Phone Cadenza olarak adlandırılmış ve gerçekten sunulursa 2017'de tüm dengeleri alt üst edebilir.

Turing Phone Cadenza akıllı telefon Qualcomm'un Snapdragon 830 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga seti henüz duyurulmuş değil ve bu yeni akıllı telefon bir yerine iki Snapdragon 830 içeriyor. Henüz 6GB RAM içeren akıllı telefonlar, yavaş yavaş pazara girerken, Turing Phone Cadenza 12GB RAM ile pazara sunulacak. Bu da 8GB RAM desteği ile gelecek olan Snapdragon 830'dan neden iki tane kullanılacağının da açıklaması olmakta.

Yeni akıllı telefon 512GB dahili veri kapasitesi içerecek ve ayrıca 2 microSD kart desteği ile kapasite çok daha fazla arttırılabilecek. Turing Phone Cadenza'nın ekranının ise 5.8" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran olacağı ifade edilmekte.

Cihazın önünde iki adet 20MP kamera bulunacak ve arka kamera da 60MP çözünürlük sunacak.  Ayrıca cihaz 4 nano SIM kart desteği ile listelenirken, 2.400mAh, 1.600mAh ve hidrojen hücresi ile 100w güç çıkış sunacak. İşletim sisteminin ise öğrenme özelliğine de sahip Swordfish OS olacağı belirtiliyor.

Whatsapp