Turbo Yeni 2GB Paketi, ayda 27 TL'den başlayan fiyatlarla

Türkiye'nin lider GSM operatörü Turkcell, Turbo Yeni 2GB Paketi ile 27 TL'den başlayan fiyatlarla heryöne 1000 SMS, 500 dakika ve 2 GB internet paketi sunuyor.

Türkiye’nin ilk dijital GSM operatörü olarak karşımıza çıkan Turkcell, 4.5G’ye hazır Turbo Yeni 2GB paketi ile birlikte karşımıza çıktı. Uygun fiyatıyla birlikte dikkatleri üzerine çeken bu paket kapsamında internette sörf yapabileceğiniz 2GB internet paketi hesabınıza tanımlanırken, bunun yanı sıra her yöne tanımlanan 500 dakika ve 1000 SMS sizleri bekliyor.

Paket dahilinde Dergilik Servisi ve Dergilik'te geçerli 5GB internet paketi de sizlere hediye edilirken, ayrıca Lifebox’ta 25 GB’a kadar ücretsiz depolama alanı ve BiP’te kullanabileceğiniz 1 GB kapasitesindeki ücretsiz internet paketi de armağan ediliyor. Yurt dışında geçerli olan ülkelerde, yurt içi tarifenizdeki her yöne dakikalarınızla bulunduğunuz ülke ve Türkiye'yi arayabilir, internet ve sms'lerinizi otomatik olarak günlük ek ücret karşılığında kullanabiliyorsunuz.

Paketi aylık ve yıllık olmak üzere 2 farklı abonelik yöntemiyle birlikte satın alınabilirken, yıllık abonelik sisteminde pakete aylık olarak 27 TL ve aylık abonelik sisteminde ise pakete 39 TL ödemeniz yeterli oluyor.

Turbo Yeni 2GB Paketi’ni satın almak için TURBO YENI 2GB yazıp 2200’a mesaj göndermeniz yeterli olurken, dilerseniz 532’yi arayarak müşteri hizmetleri yardımıyla paketi hattınıza tanımayabilir yada Turkcell Mağazaları’nı ziyaret ederek hattınıza bu paketi tanımlatabilirsiniz.

Başvuru SMS'i ücretli midir?


Hayır, başvuru SMS’i ücretsizdir.

Kimler yararlanabilir?


27.10.2017 tarihi itibari ile son 90 gün içerisinde yeni bir hat alımı, numara taşıma veya Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen aboneler yararlanabilir.

Whatsapp