Tubify ile iPhone'larınıza ücretsiz MP3 indirme fırsatı

Tubidy yeni ismi Tubify ile birlikte akıllı cep telefonlara merhaba dedi. iOS ile Android'li cihazlarda ücretsiz müzik indirme uygulaması olarak Tubify ücretsiz şekilde indirilebilir.

Akıllı cep telefonlarının tartışmasız bir şekilde bir MP3 çalar olarak kullandığından sizlere söz edebiliriz. Her yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte hem popüler video siteleri hemde iOS'lu cihazlara müzik indirme uygulamaları değişirken, Apple'da bu müzik indirme uygulamalarına karşı çeşitli önlemler alıyor.

Bir dönemler iOS işletim sistemli ve Android işletim sistemli cihazlarda en çok kullanılan ücretsiz müzik indirme uygulaması olarak karşımıza Tubidy çıkarken, şimdilerde ise akıllı cep telefonlarında yeni ismi Tubify ile karşımıza çıkıyor. Bu servise giriş yaparak aradığınız tüm müziklere yerli ve yabancı farkı olmadan erişebilirken, arama motoruna istediğiniz şarkının adını yazıp müziğe kolayca erişebiliyorsunuz.

Daha sonra müzik videonuza ulaşmanızda saniyeler alırken, bu videoları MP3 formatına çok kolay bir şekilde dönüştebiliyorsunuz. Uygulama güvenli bir müzik programı olarak karşımıza çıkarken asla cihazlarınıza zarar vermez ve Jailbreak yada Root işlemi gerçekleşmeden kullanabiliyorsunuz. 

Neden bilinmez ama Tubidy olarak isimlendirilen bu sistem çok uzun bir süredir müzik tutkunlarının müzik indirmek için en önemli adresi olarak karşımıza çıkıyor. Müzik indirme programı diğer programların aksine virüs içermiyor ve sık aralıklarla reklamlara yer vermiyor. Sizlere sıkça reklamlarda göstermeyen uygulama, sizleri reklam karmaşasından kurtarmayı da başarıyor. 

Bir çok internet kullanıcısının, interneti kullanım amacı müzik dinlemek ya da beğendiği müzikleri ve videoları indirmek olurken bu uygulamada dolayısıyla özellikle popüler cihazlarda kullanıcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Eşsiz ve her ortama özgü ayrı bir tecrübe yaşatan arayüzü ile güzel müziklerden oluşan çalma listelerini keşfedin ve düzenleyin. 

Tubidy yada diğer bir deyişle Tubify türlerine göre listelenmiş olan 32 milyondan fazla yerli ve yabancı müziği bünyesinde bulunduruyor.

Tubify iOS indirmek için TIKLAYIN!

Tubify Android indirmek için TIKLAYIN!

Whatsapp