TP-Link Neffos X1 Lite, n11.com'da satışa çıktı

TP-Link tarafından giriş seviyesindeki akıllı telefon kullanıcıları için geliştirilen Neffos X1 Lite modeli, 845 TL karşılığında N11.com'da satışa sunuldu.

Ülkemizde isminden daha çok geliştirdiği ağ çözümleriyle birlikte söz ettirmeyi başaran TP-Link firması, Neffox X1 serisi altına konumlandırdığı yeni akıllı cep telefonu modeli X1 Lite'ı kısa süre öncesinde tanıtmıştı. Simetrik tasarım anlayışı ile birlikte hazırlanan akıllı cep telefonu modeli hareket halindeyken fotoğraf çekebilme ve mesaj gönderebilme imkanını sizlere sağlarken, tek elle tüm işlemleri gerçekleştirebilmenize olanak tanıyor.

5 inç genişliğinde 720p çözünürlüklü görüntü imkanına destek sunan dokunmatik panel üzerinde şekillenen cihaz, sekiz çekirdekli MediaTek işlemci ile 2GB kapasitesindeki RAM bellekten gücünü alıyor. Arka yüzünde 13 MP ve ön yüzünde ise 5 MP çözünürlüğündeki kamera ile birlikte gelen cihaz 0.2 saniye odak süresine sahipken, ön kamera 84 derece geniş açılı objektifi sayesinde üst düzey kalitede öz çekimler gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Kutusunda Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle birlikte çıkacak olan cihazın ilerleyen dönemlerde Oreo güncellemesi alıp almayacağı bilinmezken, gücünü ise 2.550 mAh kapasitesindeki bataryadan aldığını söylemeliyiz. Güvenlik işlemleri içinse cihazın arka yüzünde parmak izi tarayıcısı görülüyor.

Altın sarısı ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeni satışa çıkacak olan cihaz, N11.com üzerinde 845 TL karşılığında alıcılarını bekliyor.

Whatsapp