Tinder nasıl kullanılır? Tinder Türkiye

Mobil dünyanın en popüler arkadaşlık uygulaması olarak karşımıza çıkan Tinder, nedir ve nasıl kullanılır çok merak ediliyor. Tinder ile ilgili tüm bilgiler makalemizde yer alıyor.

En çok ziyaret edilen arkadaşlık uygulamaları arasında yer alan Tinder uygulaması, her geçen gün daha popüler hale kavuşmaya devam ediyor. Tinder nedir? sorusu mobil kullanıcılar arasında sıklıkla sorulurken, bu uygulama çoğunlukla sevgili ile arkadaşlık bulma uygulama olarak göze çarpmaktadır.

Bu uygulamayı kullananlar hoşlandıkları yada tanışmak istedikleri insanlarla randevular düzenleyebilirken, onlarla çeşitli sohbetler ederek bir arkadaşlık başlatabiliyorlar. İnsanların sosyalleşmesi ve yeni arkadaşlıklar edinmesine olanak sağlayan bu uygulama, birden fazla insanla tanışıp hatta ilerleyen dönemlerde onlarla ilişki seviyesine ulaşmanıza bile imkan tanıyor.

Uygulamanın mantığını ele aldığımızda her üye birbiriyle iletişim içerisine giremezken, her iki üyeninde karşılıklı olarak birbirlerini beğenmesi ve eşleşmeyi oluşturarak sonra iletişim içerisine girmesi gerekiyor. Eğer her iki üye birbirini beğenmemişse birbiriyle sohbet içerisine girmesine de imkan tanınmıyor.

Lokasyon bazlı olarak çalışan uygulama dilerseniz uygulamayı kullanan tüm kişileri de sizlere göstermeyecekken, belirli aralıklar içerisinde yer alan kişileri sizlere gösterebiliyor. Kilometre aralığı belirleyerek sizde sadece ulaşabileceğiniz ve görüşebileceğiniz yani imkansız olmayan çeşitli ilişkilerin sahibi olabilirsiniz.

Dilerseniz Tinder kayıt işlemi gerçekleştirirken Facebook ile kayıt ol butonuna tıklayarak sadece bir dokunuşta tüm bilgilerinizi doldurabilirken, daha sonrasında sizlerden belirli bilgiler talep edilmektedir. Bu bilgileri doldurduğunuz taktirde kolayca hesabınıza iletişim kurabilirsiniz. Eğer bir Facebook hesabınız yoksa bu işlemi Instagram hesabınızla da gerçekleştirebiliyorsunuz.

Dilerseniz Tinder uygulamasında ücretli üyelik işlemi de gerçekleştirebilirken, bu kullanıcılara çeşitli ve farklı özellikler tanımlanıyor. Belirlediğiniz kişilere bu özellik sayesinde sınırsızca mesaj gönderimi gerçekleştirebiliyor ve dilerseniz herhangi bir kota olmadan sohbet imkanına erişebiliyorsunuz.

Tinder uygulaması ücretsiz olarak iOS ile Android kullanıcıları için uygulama mağazalarından indirilebilirken, dilerseniz uygulamara aşağıdaki sayfalarımızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

 

 

Whatsapp