Tinder artık bilgisayarlarda kullanılabilecek

Dünyanın en çok kullanılan çöpçatanlık uygulamalarından birisi olarak isimlendirebileceğimiz Tinder, bundan böyle bilgisayarlar üzerinden de kullanılabilecek.

Tüm dünyada kullanılan ve en popüler arkadaşlık uygulamalarından birisi olarak gösterilen Tinder, artık sadece mobil uygulama dünyasında değil her platformda yer almayı amaçlıyor. Buna göre geliştirmelerine devam eden ekip, Tinder Online ismini verdiği yeni hizmetiyle birlikte web üzerinden de hizmet vermeyi amaçlıyor.


Bugün itibariyle Meksika, İtalya, Brezilya, Arjantin, Kolombiya, Endonezya ve İsveç’te kullanılmaya başlanılacak olan Tinder Online servisi, bu ülkelerde test edildikten sonra tüm dünyada aktif hale getirilecek. Web tarayıcıları üzerinden bu hizmeti ziyaret edecek olanlar, mobil uygulamada yer alan tüm beğenme, mesajlaşma ve standart diğer hizmetleri kullanabilecek.


Tinder Online üzerinden bazı klavye kısa yolları ile birlikte kullanıcılara servisi oldukça hızlı kullanma imkanı tanınacakken, böylelikle kendinize arkadaş bulmanız çok daha basit ve kolay olacak.

Whatsapp