Tim Cook: Yeni iPhone, bugün ihtiyacınız olup bunu bilmediğiniz şeylerle geliyor

Yeni iPhone ile Apple, yeniden fark yaratmaya hazırlanıyor.

Apple, iPhone adını verdiği akıllı telefon modelleri ile pazarda Samsung'un ardından ikinci sırada yer alıyor ve ilk iPhone sunulduğundan bu zamana kadar her sene bir önceki döneme göre daha yüksek satış rakamlarına ulaşan Apple, 2016 ilk çeyrekte ise düşüş yaşamış ve firma tarihinde ilk olmuştu.

Apple, son olarak geçtiğimiz sene Eylül ayında iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri ile karşımıza gelirken, bu cihazlar tasarım olarak bir önceki modeller olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'a benzer olarak gelmiş ve donanım yönünden ise iyileştirmeler içermişti.

Ayrıca firma, geçtiğimiz Mart ayı sonuna doğru da bir başka etkinlik düzenlerken, bu etkinlikte de firma iPhone SE adındaki akıllısını sundu. Tasarım olarak iPhone 5S'e benzeyen akıllı telefon donanım yönünden ise iPhone 6S gibi geldi.

Bu sene Eylül ayında firmanın iPhone 7 adındaki yeni amiral gemisini ve bu cihazın büyük versiyonu olan iPhone 7 Plus'ı resmi olarak duyurması bekleniyor.

Cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, Apple'ın CEO'su Tim Cook CNBC'ye bazı çarpıcı açıklamalar gerçekleştirdi.

Tim Cook, "Onlarsız yaşayamacağınız ve şu anda ihtiyacınız olduğunu bile bilmediğiniz bazı şeyleri yeni iPhone modelleri ile sunacağız" şeklinde konuştu. Ayrıca devamında; "Bu yeniliklere bakarak, geriye döneceksiniz ve bunca zaman bunlarsız nasıl yaşadım" diye söyleyeceksiniz şeklinde de eklemeyi ihmal etmedi.

Whatsapp