Tim Cook, 23 Nisan'ı unutmadı

Apple'ın CEO'su Tim Cook, Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Türkçe bir Tweet ile birlikte Twitter hesabı üzerinden kutladı.

Akıllı cep telefonu, tablet bilgisayarı ve akıllı saat dünyasının bir numaralı isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Apple firmasının CEO'su Tim Cook, ülkemizde Pazar günü kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutmadı. Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayram için Twitter üzerinden bir mesaj yayınlayan Tim Cook, gönderdiği dilde Türkçe dili tercih etti.


Ülkemizde reklam kampanyası için birbirinden yetenekli çocuklar ile çalışmayı tercih eden Apple firması, daha öncede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için üç farklı reklam filmi yayınlamıştı. Türkiye'nin dört bir tarafındaki bilboardlarda şuan çocukların iPhone ile çektiği fotoğrafları görebilecekken, Apple ülkemizde bu reklam kampanyasıyla oldukça önemli bir kitlenin sevgisini kazanmayı başarmış gibi duruyor.

Whatsapp