“The next big thing” yakında geliyor

Samsung'un yeni Galaxy C9 akıllısı çok yakında gün yüzüne çıkacak...

Şu sıralar Galaxy Note7 akıllı telefonunun batarya problemleri ile uğraşan Samsung, yeni bir üst seviye akıllı telefon sunma hazırlıkları içerisinde. Firmanın önemli serisi Galaxy C içerisinde konumlandırılacak olan bu yeni akıllı telefon bir süre önce bazı benchmark veri tabanlarında ve ayrıca FCC'de de sertifikasyon sürecinde ortaya çıkmıştı.

Samsung'un bu yeni akıllı telefonu SM-C9000 model numarasına sahip ve Güney Kore devi firma yeni bir teaser görsel ile bu cihazın yakında sunulacağına dair ilk işareti verdi. Firma “the next big thing” sloganı ile cihazın büyük ekran içereceğini de ima ediyor.

Samsung'un bu yeni akıllı telefonuna bakacak olursak eğer, cihazın Qualcomm Snapdgaon 820 ya da 821 ile gelmeyeceğini belirtelim. Galaxy C9'da firma sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 yonga setine yer verecek.

Ayrıca benchmark sonuçları üzerinden gelen önemli bir detay da akıllı telefonun 6GB RAM içeriyor olması. Samsung şu ana kadar en fazla 4GB RAM ile cihazlarını sunarken, büyük ihtimalle Galaxy S8 6GB RAM içerebilir.

Samsung Galaxy C9, 16MP arka kamera içeriyor ve Selfie tutkunları için önemli bir detay olarak da ön kamerasının da 16MP çözünürlükte geldiğini belirtelim. 4.000mAh bataryaya sahip olan yeni Samsung Galaxy C9 akıllı telefonun işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Whatsapp