Temmuz Ayında Yeni Xiaomi Akıllı Telefonu Tanıtılacak

Ortaya çıkan yeni bilgiler Temmuz ayı içerisinde yeni Xiaomi akıllı telefonunun resmi olarak tanıtılacağını gösteriyor.

Doğrudan Çin'den gelen yeni bir sızıntı, Xiaomi'nin bu ay, yani Temmuz ayında yeni bir akıllı telefonu duyurabileceğini iddia ediyor. Sızıntıya göre yeni Xiaomi cihazının Redmi serisi bir telefon olmayacağını, yeni bir Mi telefonu olacağını iddia ediyor. Ayrıca, telefonun Mi serisinden farklı olarak tamamen yeni bir telefon olabileceğini ve bu sebeple tasarımının bilinmediğini söylüyor.

Bugün, Geekbench'te ortaya çıkan "riva" kod adlı yeni bir Xiaomi cihazı görünmüştü. Bu yeni riva kod adlı akıllı telefonun bu ay Xiaomi tarafından tanıtılması beklenen model olabileceği söyleniyor. Geekbench listesinde ortaya çıkan özelliklere göre, Xiaomi riva kod adlı yeni cihaz giriş seviyesinde bir akıllı telefon olabilir.

Riva kod adlı sızdırılan yeni Xiaomi cihazında 3GB RAM ve muhtemelen Snapdragon 427, Snapdragon 425 veya Snapdragon 415 yonga setlerinden bir tanesi kullanılacak. Ayrıca cihazın mütevazi donanımı sebebiyle oldukça uygun fiyat etiketi ile raflarda ki yerini alması bekleniyor. Xiaomi firması amiral gemisi modellerini bilindiği üzere Mi serisi altında satışa sunuyor. Böylesine giriş seviyesi bir akıllı telefonun Mi serisi altında piyasaya sürülmesi herkesi şaşırtacaktır.

Yeni Xiaomi riva kod adlı akıllı telefon, Android 7.1.2 Nougat işletim sistemi ile birlikte kutudan çıkabilir. Şu an cihazla ilgili bilinen bütün detaylar bu kadar. Bununla birlikte, akıllı telefonun diğer özellikleri hakkında daha fazla bilgiyi ilerleyen günlerde sizinle paylaşıyor olacağız.

Whatsapp