Telegram yeni güncellemesiyle birlikte kullanılabilir bir hale kavuştu

Whatsapp'ın ardından en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olarak gösterilen Telegram, aldığı yeni güncellemeyle daha işlevsel bir hale kavuşmayı başardı.

Akıllı telefon kullanıcılarının popüler mesajlaşma uygulamaları arasında en çok tercih ettiği isimlerden birisi olarak karşımıza çıkmayı başaran Telegram, yayınladığı yeni güncellemesiyle birlikte uygulamayı daha işlevsel bir hale kavuşturuyor. Uygulama yeni güncelleme sayesinde hem daha kolay kullanılabilir bir hal alırken, hemde çok daha kolay bir şekilde davetiye göndermenize imkan tanıyor.


Uygulamanın iOS ve Android sürümlerinin her ikisi de bu yenilikler ve geliştirmelerle birlikte güncellenirken, güncelleme an itibariyle uygulama mağazaları üzerinden yüklenebiliyor. Güncellemeyi yüklediğinizde uygulamanın arayüzünde artık "Arkadaşlarını Davet Et" bölümü yer alacakken, dilerseniz bu özelliği kullanıp kişi listenizde bir yada daha fazla kişiyi çok kolay bir şekilde uygulamayı kullanması için davet edebileceksiniz.


Yeni Telegram sürümünde en çok tercih ettiğiniz Sticker seçeneklerini de "Favori Etiketler" adlı bölüm altında toplayabilecekken, 5 yada fazla etiket grubu oluşturup tercihlerinize göre bunları sıralayabilirsiniz.


Grup sohbetleri içinde yeni sürümle birlikte bir güncelleme yayınlanırken, grup sohbetlerinde yazdığınız mesajlara cevap verildiğinde yada konuşma içerisinde sizden bahsedildiğinde sizlere özel olarak farklı bir bildirim paneli yönlendirilecek.


Sizde uygulamayı kullanıyorsanız güncellemeye aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak erişebilir yada uygulamayı kullanmıyorsanız bu butonlar sayesinde herhangi bir ücret ödemeden Telegram'ı cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.

 

Whatsapp