Telegram web masaüstü versiyonunu yayınladı

En güvenlikli anlık mesajlaşma uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkan Telegram, Windows 10 işletim sistemi için geliştirdiği yeni sürümünü yayınladı.

Mobil cihazların en çok kullanılan ve en güvenilen anlık mesajlaşma uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkan Telegram, Windows işletim sistemlerinde çalışabilecek olan yeni masaüstü uygulamasını tanıttı. Sadece bilgisayarlarda çalışabilecek olan bu uygulama, diğer Windows 10 platformuna destek sunan cihazlara destek vermeyecek.

Win32 özelliğiyle aynı özelliklere sahip olan uygulama Windows Mağazası’ndaki yerini alırken, kişilerinizle sohbet edebilme, fotoğraf paylaşabilme, MP4 ve MOV dosyalarını sohbet içerisinde götürüp oynatabilme ile telefon numaranızı değiştirebilme imkanlarını sizlere tanıyor. Uygulamanın aktivasyon işlemini yapmanız için bir telefon numaranız olması da zorunlu tutuluyor.

Yaptığınız tüm görüşmeleri uçtan uça şifreleyebilen uygulama, tam gizlilik için ekran görüntü almanızı da engelliyor. Ayrıca Telegram’da sizin belirlediğiniz aralıklarda silinen sohbetler, sizin güvenliğinizi en üst seviyeye çıkartmayı başarıyor.

Whatsapp