Telefon Dinleme Nasıl Yapılır? En İyi Telefon Dinleme Programları

Telefon dinleme birçok kişi tarafından çocuğunun, eşinin, çalışanının ya da bir yakınının ne yapmak istediğini nerede olduğunu ve buna benzer mobil aktivitelerini takip etmek için kullandığı yöntemdir

Telefon dinleme; birçok kişi tarafından çocuğunun, eşinin, çalışanının ya da bir yakınının ne yapmak istediğini, nerede olduğunu ve buna benzer mobil aktivitelerini takip etmek için kullandığı bir yöntemdir. Telefon dinleme işlemi, bu amaç için üretilen özel yazılımlar sayesinde gerçekleşir. Ebeveyn takip, yaşlı takip, eş takip, koca takip, çocuk takip, personel takip gibi özel amaçlara hizmet eden bu yazılımları kurmak ve kullanmak ise oldukça kolaydır.

Pek çok evli insan aldatıldığını hissettiğinde bu tarz programlara başvurabiliyor. Bunun tam olarak farkına varması ise telefon dinleme programları sayesinde mümkün oluyor.

Aynı şekilde ebeveyn takip ya da çocuk takip için telefon dinleme programı kullanarak çocuğunuzun nerede, kiminle, ne yaptığını anlık olarak görebilirsiniz. Zararlı ortamlardan çocukları korumak için bu yönteme başvuran pek çok ebeveyn mevcuttur.

İşletme sahipleri, şirket içindeki olayları takip etmek ve işletmenin faydasını gözeterek personelini izlemek için bu tarz programları tercih edebilir. Pek çok zaman şirket içindeki nakit veya ürün kaçakları bu programlar sayesinde tespit edilebilir ve ilgili personelin iş ile ilişkileri sonlandırılır.

Ücretsiz telefon dinleme programı kullanma imkanı sağlayan SPY Kontrol tüm bu tarz durumlarda kullanılabilecek en işlevsel ve kaliteli programların başında gelmektedir. Kurulumdan sonra ilk 24 saat ücretsiz kullanım hakkı veren SPY Kontrol ile hedef telefondaki pek çok veriye kolayca ulaşmak mümkündür.

Telefon Dinleme Programı Nedir, Ne İşe Yarar?

Telefon dinleme programı, hedef telefona fiziki erişim gerçekleştirerek 5 dakika gibi bir sürede yüklenebilen ve ardından uzaktan kontrol paneli ile internet üzerinden verilere ulaşabilmenize olanak sağlayan bir çeşit casus yazılımdır. Hedef telefona kurulumun ardından, kurulum esnasında verdiğiniz mail ve şifre bilgileriyle kontrol panelinize girebilir, hedef telefondaki tüm aktiviteleri bu program sayesinde izleyebilirsiniz.

Telefon takip programı, casus yazılım, telefon takip yazılımı, casus telefon dinleme yazılımı gibi farklı isimlerle de bilinen bu programların pek çok farklı kalitede satışları vardır. Bu tarz bir programa ihtiyaç duyduğunuzda her zaman karşınızda muhatap bulabileceğiniz, tüm özellikleri açık ve güvenilir şekilde kullanılabilen, Türkçe müşteri desteği ve Türkçe kullanım paneli bulunan SPY Kontrol’ü ilk tercih olarak görmek sizin yararınıza olacaktır.

Eş takip, koca takip, çocuk takip, yaşlı takip, ebeveyn takip, personel takip gibi amaçlarla kullanılan bu programlar sayesinde, pek çok çift ilişkilerine yön vermekte, ebeveynler çocuklarının güvende olup olmadığını öğrenmekte, işletme sahibi işlerin yolunda olup olmadığını görebilmektedir.

SPY Kontrol Telefon Dinleme Programı Özellikleri Nelerdir?

SPY Kontrol, Türkiye’de satılan en iyi telefon dinleme programı olma özelliğine sahiptir. Diğer programların aksine satış öncesinde, satış sırasında, satış sonrasında ve ücretsiz kullanım süresince her zaman Türkçe ve ilgili teknik desteğe sahiptir. Kullanıcıların tüm problemlerini en hızlı şekilde çözer ve her türlü aksilik durumunda tüm imkanları sağlar.

SPY Kontrol telefon dinleme programı ile hedef telefon üzerinde tam hakimiyet sağlamanız mümkündür. Tek seferlik yapacağınız kurulum sayesinde lisans süreniz boyunca sorunsuz bir şekilde tüm özellikleri kullanabilirsiniz.

SPY Kontrol telefon dinleme programının başlıca özellikleri şunlardır;

  • Telefon görüşmelerini dinleme
  • SMS mesajlarını takip etme
  • Whatsapp mesajlarını takip etme
  • Canlı ortam dinleme
  • Canlı kamera izleme
  • İnternet geçmişini görme, Google aramalarını tespit etme
  • Galeri ve dosya takibi
  • Geçmişe dönük ve anlık konum bilgisini takip etme
  • Sosyal medya hesaplarını takip etme
  • Telefonda yüklü uygulamaları ve kullanım sürelerini tespit etme
  • Telefon rehberindeki kişileri takip etme
  • E posta takip etme
  • Kopyalanan metin ve klavye takibi

Tüm bu özellikler ve daha fazlası için SPY Kontrol’ü kurmanız yeterli olacaktır. Tüm özellikleri sorunsuz bir şekilde tek kurulumla çalışır.

SPY Kontrol Telefon Takip Programı Telefona Nasıl Yüklenir?

SPY Kontrol’ü hedef telefona yüklemek ve kurulum yapmak oldukça kolaydır. Öncelikle bilmeniz gereken şey şudur; hiçbir yazılım hiçbir telefona uzaktan, fiziki erişim olmadan yüklenemez. SPY Kontrol’ü yüklemek için de aynı şekilde telefona 5 dakikalık bir fiziki erişiminiz olması gerekmektedir. Bu süre içerisinde yapacaklarınızla ilgili detaylı kurulum videosu mevcuttur. Ancak adımları özetlemek gerekirse;

  • Hedef telefondan programın indirme sayfasına gidin.
  • Programın yükleme dosyasını telefona indirin ve kurulumu başlatın.
  • Sırasıyla karşınıza gelen adımları takip edin ve programın istediği izinleri onaylayın.
  • Son aşamada e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
  • E-posta adresinize gelen aktivasyon linkine tıklayın.

En önemli nokta, kurulum sırasında girdiğiniz e posta ve şifre bilgilerinizin doğru ve sonradan hatırlayacağınız bilgiler olmasıdır. Çünkü daha sonra aktivasyon için e postanıza gelen linke tıklamanız gerekecek, her girişinizde bu e posta ve şifreyi kullanacaksınız.

SPY Kontrol’e girmek üzere kullandığınız şifre sadece size özeldir ve sizden başka kimse bu şifreyi göremez ve bilemez. Bu şifreyi teknik personel dahil kimseyle paylaşmamalısınız. Hedef telefondan gelen tüm veriler sizin şifreniz kullanılarak özel güvenlikli yurt dışı sunucularda barınır ve 90 gün boyunca silinmez. 91.gün ilk gün verileri silinecek şekilde her zaman son 90 gün verilerinize ulaşabilirsiniz.

SPY Kontrol Telefon Dinleme Programı Fiyatları

Telefon takip programı fiyatları özelliklerine ve süresine göre değişiklik gösterir. SPY Kontrol için 3 farklı özellik paketi bulunur. Bunlar Silver, Gold ve Platin paketlerdir. Silver paket en ekonomik pakettir ve sadece telefon görüşme dinleme ve SMS takip özelliklerini kullanma imkanı sunar. Gold paket ise canlı panel dışındaki tüm özellikleri sağlayan gelişmiş plandır. Platin paket ise canlı panel de dahil olmak üzere her özelliği kullanım imkanı sağlayan en gelişmiş full pakettir.

SPY Kontrol’ün lisans periyotları aylık, 3 aylık, 6 aylık, 12 aylık ve sınırsız olarak belirlenmiştir. En düşük aylık paket ücreti 350 TL iken, bu fiyat sınırsız planda 2999 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Sizin ihtiyacınıza en uygun paketi öğrenmek ve satın almak için SPY Kontrol’ün sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sonuç:

SPY Kontrol, telefon dinleme programı alanında kendini ispatlamış, çok uzun yıllardır bu alanda hizmet veren köklü bir yazılımdır. Bu yazılımın diğerlerinden farkı her zaman karşınızda muhatap buluyor olmanız ve her zaman şeffaf bir satış ekibine sahip olmasıdır. Tüm müşterilerini memnun eden SPY Kontrol hakkında detaylı bilgiyi https://www.spykontrol.com adresinden alabilirsiniz, müşteri destek hattı olan 0532 380 92 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

-Advertorial

Whatsapp