TCL Move, yeni ürünlerini ülkemizde satışa çıkarttı

Giyilebilir teknoloji sektörünün önemli üreticilerinden olan TCL Move firması, yeni fitness bilekliği ile akıllı saat modelini ülkemizde satışa çıkardı.

Giyilebilir teknoloji sektöründe daha çok giriş seviyesi ve orta segment kullanıcıları için ürünler geliştiren TCL Move markası, geliştirdiği yeni fitness bilekliği ile akıllı saat modelini ülkemizde satışa sunmaya hazırlanıyor.


Alcatel ile BlackBerry gibi ünlü markaların isim haklarını elinde bulunduran TCL firması, yeni geliştirdiği ürünlerini ülkemizde satışa sunmaya başladı. Bazı pazarlarda Alcatel Move ismiyle sergilenen bu ürünler, ülkemizde ise TCL Move markası altında satışa sunuluyor.

TCL MoveTIME Smartwatch

Gündelik kullanım için hazırlanan TCL MoveTIME Smartwatch isimli akıllı saat modeli 1.4 inç genişliğindeki AMOLED dokunmatik panel üzerinde şekillenirken, cihaza gelen sesli çağrı, SMS ve e-mail gibi bildirimleri ekranına yansıtabiliyor. Ayrıca telefonunuzdaki kamera ve müzik çalar gibi fonksiyonlarda akıllı saat modeli üzerinden takip edilebiliyor.


Günlük aktiviteler ile fitness takibi gerçekleştirebilen bu akıllı saat modelinde anbız ölçerde yer alırken, Wi-Fi ile Bluetooth bağlantılarına destek sunduğunu da belirtelim. TCL MOVETIME Smartwatch'ın yoğun kullanımda bile 2 gün ve bekleme modunda ise 1 hafta şarj süresi sunduğunu belirtelim. Fiyat etiketi ise ülkemiz için 799 TL olarak belirlenmiş.

TCL MOVEBAND Display

TCL MOVEBAND Display olarak isimlendirilen fitness takip bilekliği ise tüm günlük aktiviteler ile spor aktivitelerini kayıt altında tutabiliyor. IP66 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklılık sergileyen akıllık bileklik, telefonunuza gelen SMS ile çağrı bilgilerini de sizlere bildirim olarak gönderiyor.


Attığınız her adım, yaktığınız her kalori ve uyku düzeni gibi günlük aktivitileri kayıt edebilen TCL MOVEBAND Display, tek şarj ile birlikte yoğun kullanımda 5 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Ürüne sahip olmak isteyenlerin ise gözden çıkartması gereken fiyat etiketi 179 TL olarak belirlenmiş.

Whatsapp