TCL Corp, çok yakında yeni büyük ekranlı bir tabletini pazara sunacak

TCL Corp, 22 Nisan tarihinde yeni ve büyük ekranlı bir tabletini ABD'de satışa sunacak.

Çin'in büyük donanım devlerinden olan TCL Corp bünyesinde pazarda akıllı telefon ve tablet modelleri sunmaya devam eden Alcatel, 2016 ile birlikte de yeni modellerini duyurmaya başlamıştı. Bir süredir firma yeni bir tableti ile gündeme gelirken, bu tabletin duyurulacağı tarih ortaya çıktı.

Xess Slate adı ile geçtiğimiz Ocak ayında Las Vegas'ta TÜketici Elektroniği Fuarı, CES 2016'da ortaya çıkan yeni büyük ekranlı bir tabletin sunulması hazırlıklarını sürdürülürken, gelen bilgilere göre Slate ismini kullanmayacak ve tablet sadece Xess adı ile gelecek. Ayrıca tabletin TCL Corp üzerinden geleceğini de ekleyelim.

Xess tablet 22 Nisan tarihinde Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa sunulacak. Fiyatının ise 500$ olarak belirlendiği ifade ediliyor.

Cihaza bakarsak eğer, Xess tablet 17.3" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Yonga seti ise MediaTek tarafından geliştirilen 1.5Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemcili olarak gelecek.

3GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefon ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi içerirken, 3 Watt JBL hoparlörler tablette yer alacak. 9.600mAh batarya konumlandırılacak yeni Xess tablet Google Android mobil işletim sistemi zerinde çalışacak.

Tablet ayrıca bir IP kamera ile birlikte sunulacak ve bu kamera ile uzaktan akıllı telefon üzerinden evde olup bitenler de kolaylıkla izlenebilecek.

Whatsapp