Tasarımı ile etkileyici Honor 8 çok yakında duyurulabilir

Honor, Huawei'nin özellikle Çin'de oldukça tercih edilen markası olurken, yakında yeni modeller aileye eklenmeye devam edecek.

Çin'in ve dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Huawei, sunduğu modellerle önce anavatanı sonrasında da global pazarda tercih edilen markalar arasında yer alırken, alt markası Honor, son dönemde ön plana çıkmıştı.

Honor çatısı altında son sunulan akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri ile gelen Honor V8 modeli olurken, bu yeni cihaz 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Huawei Kirin 955 yonga seti, 12MP Dual arka kamera, 8MP ön kamera, 3.500mAh batarya ve Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi özellikleri ile geldi.

Diğer taraftan Çin üzerinden gelen yeni bilgilere göre Huawei yen bir Honor modelini daha satışa sunabilir. Bu yeni cihaz Honor 8 olarak adlandırılacak ve geçtiğimiz sene sunulan Honor 7'nin halefi olacak.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Honor 8 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içerecek. Huawei'nin ürettiği Kirin 950 ya da Kirin 955 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 4GB sistem belleği içerecek ve 12MP dual arka kamera ile sunulacağı belirtilmekte.

USB Type-C bağlantı desteği de sunacak olan Honor 8 akıllı telefon ayrıca 3.000mAh batarya içerecek. 2.5D kavisli cam tasarım, metal çerçeve diğer önemli detaylar olacak. Bu yeni akıllı telefonun Haziran ayı içerisinde resmi olarak duyurulabileceği kaydedilmekte.

Whatsapp