Tarayıcı Meraklıları için Chrome Canary Google Play Store'da

Google, deneysel özelliklere sahip Chrome Canary tarayıcıyı Android platformu için Google Play Store'da yayınladı. Hardcore tarayıcı meraklıları, Chrome Canary tarayıcı artık Android'de..

Google, Android platformu için sunduğu Chrome ve Chrome Beta tarayıcı sürümlerinin ardından şimdi de ileri düzey kullanıcılar için deneysel özelliklere sahip olan Chrome Canary tarayıcıyı Android platformu için Google Play Store'da kullanıma sundu. 

Eğer Windows ve Mac bilgisayarlarınızda Google'ın Chrome tarayıcısının geliştirme süreçlerini takip etmeyi seviyorsanız şanslısınız. Zira artık Google Chrome Canary tarayıcıyı Android akıllı telefonlarınızda da test edebilirsiniz. Fakat yeni özelliklerin ve hata giderme geliştirmelerinin sunulduğu Chrome Canary'nin test edilmediğini ve oluşacak risklere karşı çözüm bulmak ve sorumluluğu almak da sizin inisiyatifinizde olacak. 

Google Chrome Canary tarayıcı şimdi Android platformu için Google Play Store'da ve Chrome Canary Android pkatformundaki yolculuğuna v56.0.2891.8 sürüm numaralı derlemesi ile başladı. Google'ın yaptığı açıklamaya göre neredeyse her gün yeni bir yapı yayınlanması planlanan Google Chrome Canary tarayıcı, ortalama 100MB'a varan güncelleme boyutlarına sahip olabilecek. 

Resmi testleri yapılmadan test kullanıcılarına sunulan Chrome Canary tarayıcı ile kararlı bir kullanıcı deneyimi yaşamayı beklemeyin. Ayrıca yukarıda da belirttiğimiz üzere haftalık ortalama 100MB veri kullanımını da göz önünde bulundurarak Chrome Canary tarayıcıyı buradaki Google Play Store linkine tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Whatsapp