Tag Heuer'dan, dünyanın en profesyonel akıllı saati

Dünyaca ünlü lüks saat üreticisi TAG Heuer, dünyanın ilk tamamıyla kişiselleştirebilen akıllı saat modelini tanıttı. Firma yeni akıllı saatini, Intel iş ortaklığıyla geliştirdi.

Dünyanın en popüler saat üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Tag Heuer, sektörde farklılık yaratmayı başaracak olan yeni akıllı saatini tanıttı. Intel işbirliğiyle geliştirilen Tag Heuer’un yeni akıllı saati Connected Modular 45 görücü karşısına çıkarken, saatin tüm modülleri satın almadan önce isteğiniz doğrultusunda özelleştirilebiliyor.


Android Wear 2.0 işletim sistemiyle birlikte gelen akıllı saatte, sadece tokalar ile kayışlar değil, tüm kiti bir Heuer 02T Tourbillon Chronograph ile birlikte takas edebiliyorsunuz. Mekanik saatler gibi oldukça dikkat çekici bir yapıya sahip olan Connected Modular 45’te 1,39 inçlik AMOLED bir ekran bulunuyor.


Saatin mekanik yapısı tamamıyla çelikten imal edilirken, Wi-Fi, Bluetooth ve NFC gibi bağlantılara da destek sunuyor. Safir cam sayesinde darbelere karşı oldukça dayanıklı yapıya sahip olan saat, Android Pay desteği sayesinde alışverişlerde de kullanılabiliyor.


Intel‘in Atom Z34XX işlemcisinden güç alan saatte, GPS bağlantısı da yer alırken, Google’ın geliştirdiği sesli asistanın da ilk güncelleme ile saatte yer alması bekleniyor. Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmeyen saatin, hali hazırda yurtdışı fiyatının 1.600 dolar olduğu açıklandı.

Whatsapp