T-Mobile Tarafından Piyasaya Sürülecek Olan REVVL T1 Net Bir Şekilde Göründü

Uygun fiyatı ve mütevazi donanımı ile bütçe dostu bir akıllı telefon olacak olan T-Mobile REVVL T1 modeline ait bütün teknik özellikler ve görseller sızdırıldı.

Mayıs ayında ortaya çıkan bir söylenti, T-Mobile'ın kendi markasını taşıyan yeni bir Android akıllı telefon serisinin bu yıl piyasaya çıkacağını söylemişti. Bu yeni akıllı telefon serisine REVVL adı verilecekti. Şimdi ise ortaya çıkan yeni raporlar ve görseller bize yeni T-Mobile akıllı telefonunun REVVL T1 adı ile geleceğini gösteriyor.

Bugün sızdırılan yeni bilgiler T-Mobile'ın kendisi tarafından da teyit edildi, çünkü taşıyıcı için çalışan bir kişi, REVVL serisine ait çeşitli görselleri ve bilgileri internet ortamına sızdırmış durumda. Buda bize cihazın bir çok özelliği hakkında önemli bilgiler veriyor. Belgelerde sadece REVVL adı geçiyor. Yani ya T-Mobile, T1 son ekini eklemeyi unuttu ya da planlarını değiştirdi ve sadece bir cihazdan oluşan REVVL serisini piyasaya sürecek.

Yeni REVVL T1 model akıllı telefon, 5.5 inç boyutunda ekran, 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci, 2GB RAM ve 16GB genişletilebilir depolama alanı ile geliyor. Cihaz arka tarafında 13 MP çözünürlüğünde kamera ve ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip. Cihaza 3.000mAh değerinde bir pil eşlik ediyor.

Cihazda kullanıcıları hayal kırıklığına uğratacak bir durum mevcut. REVVL modelinde en yeni 802.11ac Wi-Fi standardı yerleşik olarak gelmiyor. Ekran çözünürlüğü tarafında ise bir kesinlik bulunmuyor. Operatörün web sitesi "HD" (720p anlamına geliyor) diyor, ancak ilk sızıntı 1080p Full HD çözünürlüğünde bir panelin cihazda yer alacağını iddia ediyordu. Ayrıca, işletim sistemi tarafında da bir karışıklık var çünkü bir sayfada Android 7.1 yazarken başka bir sayfada ise Android 7.0 olarak listeleniyor. En azından cihazın Android 7 Nougat ile geleceği kesin.

Cihazın 10 Ağustos tarihinde resmi olarak satışa çıkacağı ve fiyatınında 170 $ civarında olacağı söyleniyor. Cihaz bu fiyatıyla elbette düşük bütçeli kullanıcıların oldukça ilgisini çekecek bir model olacak gibi duruyor.

Whatsapp