SwiftKey Klavye, Microsoft Çeviri Desteği Kazandı

Microsoft tarafından satın alınan SwiftKey Klavye uygulaması, Microsoft'un çeviri servisi Microsoft Çeviri desteği ile güncellendi.

Microsoft, bu ayın başlarında Android için SwiftKey Klavye uygulamasına çeviri desteğini getireceğini açıklamıştı. Yeni özellik, yaklaşık üç hafta boyunca uygulamanın beta sürümüne dahil edildi, ancak Microsoft bugünden başlayarak yeni özelliği herkes tarafından kullanılabilir hale getiriliyor. 

SwiftKey Klavye uygulamasını güncelleyen veya en son sürümü indiren herkes, Microsoft Translator desteğini kullanabilecek. Bu özellik, uygulamalar arasında geçiş yapmaya veya kopyalayıp yapıştırmaya gerek kalmadan çeviri özelliklerinin kullanılmasına olanak tanıyor. Yeni Microsoft Çeviri özelliğine, SwiftKey Klavye uygulamasının Araç Çubuğu'ndan erişilebiliyor. 

Yeni güncellemedeki Microsoft AI Çeviri desteği sayesinde, gerçek zamanlı çeviri kullanmak da mümkün oluyor. Çeviri özelliklerinin yanı sıra, en son güncelleme Adyghe, Nubyan (Dongolawi), Dotyali, Gorontalo, İnguş, Kabiye, Mi'kmaq, Newar, Wakhi ve Kalmyk ve Nubian (Kenzi).gibş birkaç dil için destek de içeriyor. 

Son olarak, SwiftKey geliştiricileri, yeni güncellemenin Arapça (Mısır), S'gaw Karen, Marathi, Oriya, Punjabi ve Wolof dillerinde bazı güncellemeler içerdiğini doğruladı. Uygulamayı aşağıdaki Google Play Store bağlantısını kullanarak ulaşabilirsiniz. 

Whatsapp