SwiftKey Keyboard'da yeni konum ve takvim özelliği güncellemesi

Popüler klavye uygulaması SwiftKey Keyboard, Android işletim sistemli cep telefonları için yayınladığı güncellemeyi duyurdu.

Android ile iOS işletim sistemli akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayar kullanıcılarının en çok tercih ettiği klavye uygulaması olarak karşımıza çıkan SwiftKey uygulaması, geçtiğimiz günlerde aldığı güncelleme ile birlikte Araç Çubuğu özelliğini uygulamaya kazandırmıştı. 

Şimdilerde ise uygulamada yer alan Konum ile Takvim özellikleri güncellenirken, bu özelliklerin an itibariyle sadece Amerika Birleşik Devletleri ve Hindistan'da yaşayan kullanıcılar tarafından denenebileceğini belirtelim. Ancak bu özellik zamanla tüm ülkelerdeki kullanıcılara sunulacakken, gelecekte diğer ülkelerde genişletilip kullanılmaya başlanılacak.

SwiftKey Keyboard isimli uygulamaya gelen Konum özelliği dilediğiniz kişilerlerle mevcut konumları hızlı bir şekilde paylaşmanızı sağlayacakken, öte yandan Takvim güncellemesi ise tüm kullanıcılar tarafından an itibariyle kullanılabilecek.

SwiftKey Keyboard'ın takvim özelliği ile planları, toplantıları, yemekleri, randevuları ve daha fazlasını diğer kişilerle kolayca paylaşabilecekken, güncellemeye an itibariyle Google Play Store üzerinden kolaylıkla erişebileceksiniz. Eğer sizde ücretsiz olarak SwiftKey Keyboard uygulamanızı güncellemek yada telefonlarınıza indirmek istiyorsanız, aşağıda bulunan uygulama sayfasını ziyaret ederek bu işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

SwiftKey Keyboard için TIKLAYIN!

Whatsapp