SwiftKey artık Windows 10'lu bilgisayarlarda da kullanılabilir

Mobil cihazların popüler ismi olan SwiftKey Keyboard, şimdilerde ise Windows 10 Insider işletim sistemli cihazlara merhaba demeye hazırlanıyor.

Akıllı telefon ile tablet bilgisayar kullanıcılarının en popüler klavye uygulaması tercihi olarak karşımıza çıkan SwiftKey uygulaması, şimdilerde ise masaüstü bilgisayarlara merhaba dedi. 250 milyon dolarlık bir ödeme karşısında yazılım dünyasının dev ismi Microsoft tarafından satın alınan bu uygulama, mobil cihazların ardından şimdilerde ise masaüstü bilgisayarların en önemli ismi olacak.

Sadece dokunmatik ekranlı bilgisayarlar için kullanılabilen bu uygulama, gelişmiş tahmin yeteneği ve kullanıcıların konuşma alışkanlıklarını öğrenebilen yapay zeka altyapısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak. Uygulama tamamıyla ücretsiz olarak bilgisayarlara indirilebileceği düşünülürken, hali hazırda sadece Insider programında olan kişiler tarafından test edilebiliyor. 

İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce ve Rusça dillerini sorunsuz bir şekilde konuşabilen programın tam sürümünün kesin olarak ne zaman yayınlanacağı hakkında ise elimizde net bir bilgi bulunmuyor. Büyük bir Windows güncellemesi ile birlikte işletim sistemine kazandırılacağı düşünülen SwiftKey uygulaması, ekran klavyesi ile kullanılacak.

Yayınlanacağı Windows 10 güncellemesi ile yayınlanacağı resmi tarih belli olur olmaz, bizde karşınıza yeni bir haberle çıkmaya devam edeceğiz.

Whatsapp