Swarm hesabını kalıcı olarak silme yöntemi

Bir dönemlerin Foursquare'si olarak karşımıza çıkan Swarm hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız, yapmanız gerekiyorsa eğer izleyeceğiniz tüm adımlar burada yer alıyor.

Sosyal medya dünyasının en popüler isimleri arasında kendisine yer edinmeyi başaran konum paylaşma uygulaması Swarm, bu özelliğin tüm sosyal ağlara eklenmesi ardından gittikçe popülerliğini kaybetmeye başladı. Swarm hesabını kalıcı olarak silmek için ilk etapta mail adresiniz ve şifrenizi bilmeniz gerekirken, eğer şifrenizi bilmiyorsanız ilk etapta şifreyi öğrenmeniz gerektiğini unutmayın.

Swarm şifrenizi hatırlamıyorsanız bu adresi ziyaret ederek şifrenizi sıfırlayıp öğrenebilecekken, şifreyi öğrenip sıfırladıktan sonra sıfırlama işlemi adına bu bağlantıyı ziyaret etmelisiniz. Karşınıza çıkan pencerede kullanıcı mail adresi yada telefon numarası ve ardından şifre ile giriş yaptıktan sonra, Delete Account deyip tekrar şifre girişi gerçekleştirin. Bu işlem ardından bir daha Delete Account dedikten sonra açılan panelde tekrar şifrenizi girin ve Confirm diyerek silme işlemini gerçekleştirin.

Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra Swarm kalıcı hesap silme işlemini gerçekleştirmiş olacakken, artık tekrar bu bilgilerle Swarm profilinize giriş yapamayacaksınız. Eğer yeniden bir Swarm profili oluşturmak istiyorsanız kayıt olmanız gerekirken, bu profili oluşturarak yeni bilgilerinizle giriş yapabileceksiniz. 

Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde tekrar Swarm hesabınıza giriş yapamayacağınızı ve profilinize ait tüm bilgilerin kalıcı olarak silineceğini unutmayın.  

Whatsapp