Surface Pro LTE, 2018'e Ertelendi

Microsoft'un üst düzey tablet bilgisayarı Surface Pro'nun LTE versiyonu, Microsoft Store listelerine göre 2018 yılına ertelendi.

Geçtiğimiz ay gelen bilgilerde Microsoft'un Surface Pro LTE tabletinin 1 Aralık tarihinde ön siparişe sunulacağı iddia ediliyordu. Microsoft'un donanım bölümü baş mühendisi Panos Panay'ın bu ay sonunda Londra'daki Future Decoded adlı bir etkinlikte Surface Pro LTE adlı cihazı tanıtması bekleniyordu. Ancak güncellemenin Microsoft Store listesine göre Surface Pro LTE modeli 2018 bahar aylafına ertelendi. 

Yeni Surface Pro LTE modelinin perakende satışı 2018 Bahar aylarında başlayacak.

Bu bilginin kesin olarak doğru olduğu henüz resmi olarak açıklanmadı. Bu nedenle resmi açıklamaya göre bu haberimizi de güncelleyeceğiz.

Microsoft Surface Pro LTE biri Intel Core i5 işlemci, 8GB RAM, 256GB SSD özelliklerine sahip, diğeri ise Intel Core i5 işlemci, 4GB RAM, 128GB SSD özelliklere sahip iki farklı modelde sunuluyor. Microsoft'un Ms Ignite konferansında Surface Pro'nun LTE versiyonu ile ilgili daha fazla ayrıntının Microsoft tarafından paylaşılması bekleniyor. 

Surface Pro LTE sürümü Qualcomm x16 Gigabit sınıf LTE modeme sahip olacak ve 450 Mbps'e kadar indirme hızlarına destek verecek. Cihaz buna rağmen WiFi modeli ile hemen hemen aynı pil ömrüne sahip olacak.

Whatsapp