Surface Book 2'un görseli yeni menteşe sistemine işaret ediyor

Microsoft yakında Surface Book 2 olarak yeni notebook modelini pazara sunacak...

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden birisi olan Microsoft, akıllı telefon pazarında Lumia modelleri ile beklediği satış rakamlarına bir türlü ulaşamazken, Surface adındaki tablet ve notebook modelleri ile ise büyük ilgi görüyor.

Daha önce Surface ailesi sadece tablet modellerinden oluşurken, geçtiğimiz sene Ekim ayında firma Surface Book adındaki yeni notebook modelini duyurmuş ve dokunmatik ekran, üst düzey donanım özellikleri ve premium tasarım ile pazara sunmuştu.

Microsoft'un yeni nesil Surface Book modeli hakkında bir süre önce bazı bilgiler gelmişti. Surface Book modelinde 3000x2000 piksel çözünürlüğünde ekrana yer veren Microsoft'un Surface Book 2'de ise 4K çözünürlükte ekranı tercih edeceği belirtiliyor.

Ayrıca henüz kesin olmasa da yeni Surface Book 2 versiyonlar Intel'in yeni nesil Kaby Lake işlemci ailesine de sahip olabilir. Ancak bu işlemcilerin gelecek sene başlarında piyasaya sunulacağı yönünde bilgiler de gelmişti.

Microsoft, resmi Instagram hesabı üzerinden yeni bir görsel paylaştı. Bu görselin Microsoft'un yeni tasarıma sahip olan Surface Book 2 olduğu tahmin edilirken, yeni menteşe tasarımı dikkat çekiyor. Şu anda Surface Book'ta yer alan menteşe tasarımından daha farklı bir sistem kullanıldığını söyleyebiliriz.

Siyah rengi ile görünen Microsoft Surface 2, Windows 10 işletim sistemi ile ilerleyen dönemde gün yüzüne çıkacak...

Whatsapp