Super Mario Run'ın Android platformuna sunulacağı tarih belli oldu

Nintendo, Super Mario Run oyununu iOS platformunun ardından şimdi de Android'e sunmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz döneme baktığımızda büyük gelişim gösteren segmentlerden birisi de oyunlar oldu. PC platformunda gelişen donanım bileşenlerine bağlı olarak oyunlar artık çok daha detaylı, görsel açıdan büyüleyici ve ayrıca oldukça da gerçekçi olarak geliyor. Diğer taraftan oyun konsolu pazarında da oyunlar büyük ilgi görmekte.

Ayrıca akıllı telefon ve tabletler de gittikçe güçlendiler ve mobil kullanımları, kolay taşınabilmeleri ve dokunmatik ekran avantajları nedeni ile tercih edilen mobil cihazlar için de günden güne çok kaliteli oyunlar sunuluyor.

Eski ve çok önemli isimleri de mobil cihazlarda yeniden görebilmekteyiz ve bunlardan birisi de Super Mario oldu. Nintendo, geçtiğimiz sene Aralık ayında Super Mario Run adındaki oyununu Apple'ın iOS platformuna sunmuştu. iPhone ve iPad modelleri için sunulan Super Mario Run, ilk bir kaç seviyede ücretsiz olarak oynanırken, daha sonra ise 10$ gibi bir ücretin ödenmesi gerekiyor.

Super Mario Run oyunu, Android platformunda da büyük bir merakla beklenirken, Nintendo Twitter üzerinden beklenen açıklamayı gerçekleştirdi. Super Mario Run oyunu bu açıklamaya göre Mart ayı içerisinde Android cihazlar için yayınlanacak.

Nintendo'nun Android platformunda da benzer şekilde ücretlendirme yapmasını bekliyoruz. Bu da ilk üç seviye ücretsiz sonrasında ise 10$ anlamına geliyor.

Whatsapp