Super Mario Run oyunu iOS'a işte bu tarihte geliyor

Super Mario gelecek ay iPhone ve iPad modelleri için yayınlanacak.

Apple, geçtiğimiz Eylül ayında yeni akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı resmi olarak duyurmuştu. Bu etkinlikte ayrıca Tim Cook, yeni bir oyunun da müjdesini vermişti. Super Mario bilindiği üzere oyun dünyasının en bilinen isimlerinden birisi ve yakında Apple'ın iPhone akıllı telefon ve iPad tablet modelleri için sunulmaya hazırlanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=E39ychZKnDI

Apple, her ne kadar Eylül ayında yeni oyunun duyurusunu yapmış olsa da ne zaman iOS platformuna sunulacağına dair bilgi vermemişti. Sonunda bu oyunun geleceği tarih belli oldu. Oyunun geliştiricisi Japonya merkezli Nintendo, Super Mario Run adı ile yeni oyunun 15 Aralık tarihinde iOS cihazlar için yayınlanacağının bilgisini sundu. 

Super Mario oyunu bilinen 2 boyutlu platform oyunu ile gelecek. Sesleri ile de bizi eski günlere götürecek olan bu oyunda zorlu bölüm sonu canavarları da gelecek. 

Yeni Super Mario Run oyununun İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Portekizce, Hollandaca, Rusça, Japonca ve Çince dil desteği ile geleceği ifade ediliyor. Ayrıca iOS 8 ve üstü işletim sistemi içeren iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilecek.

Nintendo ayrıca Super Mario Run oyununu Android platformu için de sunacak. Ancak henüz Android platformuna ne zaman geleceğine dair bilgi bulunmazken, bu sene içerisinde gelmeyeceğini belirtelim.

Whatsapp