Super Mario Run için yeni bir güncelleme hazırlanıyor

Özellikle son dönemlerde mobil oyun sektörü için oldukça önemli yapımların altına imzasını atmayı başaran Nintendo, Super Mario RUN için yeni bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu.

Oyun dünyasının en önemli geliştiricilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Nintendo, son dönemlerde mobil pazarda iddialı bir konuma gelmek adına eski oyunları bu platform için güncellemeye devam ediyor. Firma tarafından mobil platform için geliştirilen ilk oyun olan Pokemon GO dünya çapında bir çılgınlık haline dönerken, bu efsane oyun ardından ise Super Mario Run yayınlanmıştı.


Bu efsanevi oyunda yaklaşık bir senedir çok önemli indirme rakamlarına erişmeyi başarırken, son dönemlerde yavaş yavaş popülerliğini kaybetmeye başlamıştı. Eski popülerliğini yeniden kazanmak adına çalışmalar yapan yapımcı firma, oyunun yeniden canlanması ve eskisinden daha iyi hale gelmesi için güncelleme yayınlayacaklarını belirtti.


Güncellemeyle ilgili Nintendo tarafından bir açıklama gerçekleştirilirken, bu güncellemeyle oyuna yeni bir oyun modu ekleneceği belirtildi. Eklenecek olan oyun modunun isminin Remiz 10 olacağı belirtilirken, bu modun oyunun normal sürümüne göre hızlandırılmış bir versiyon olacağı belirtiliyor.


Bunun dışında yeni güncelleme ile yeni karakterlerde oyuna eklenecekken, güncelleme hem iOS sürümü hemde Android sürümü için yayınlanacak.

Sizde bu oyunu telefonlarınıza yüklemek isterseniz, aşağıdan işletim sistemi tercihinize göre ÜCRETSİZ yazısına tıklamanız yeterli olacaktır.

 

Whatsapp