Super Mario Run çok yakında Android platformunda sunulacak

Super Mario Run için Play Store'da ön kayıtlar başlamış durumda.

Akıllı telefon ve tablet pazarında özellikle oyun segmenti yıllar yılı gelişmeye devam ederken, her geçen gün çok daha başarılı yapımları bu platformlarda görmekteyiz. Diğer taraftan çok daha eski zamanlarda popüler olan oyunlar da birer birer akıllı telefon ve tabletler için sunulmaya devam ederken, son olarak Super Mario gelmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=QCfpq-grEII

Bir musluk tamircisinin 2 boyutlu bir platformda prensesi kurtarmak için girdiği amansız mücadeleyi konu alan Super Mario Run, 15 Aralık tarihinde iOS platformu için yayınlanmıştı. iPhone ve iPad modelleri için gelen Super Mario Run ilk seviyelerde ücretsiz olmasına karşılık, daha sonra 10$ gibi bir ücret ödemesi istiyor.

Super Mario Run, iOS için yayınlanmış ve Android platformuna da geleceği ifade edilmişti. Gelen bilgilere göre şu anda oyun Google Play Store'da listelenmiş durumda. Ancak şu an için sadece ön kayıt yapılabiliyor. Oyun indirmeye sunulduğunda ön kayıt olanlar hemen bilgilendirilecek.

Diğer taraftan henüz Google Play Store'da Super Mario Run oyununun ne zaman indirmeye sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Android versiyonunun, iOS platformunda sunulan versiyon ile tamamen aynı olması bekleniyor. Ayrıca yine fiyat olarak da Android kullanıcılarının oyunu full oynayabilmek için 10$ ücret ödemesi yapmaları gerekecek.

Whatsapp