Sunrise Gold Galaxy S9 Versiyonu ABD Pazarında Satışa Sunuluyor

Samsung, amiral gemisi Galaxy S9'un en beğenilen renk seçeneğini ABD pazarında kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Güney Koreli üretici Samsung, bu hafta Bordo ve Altın almak üzere Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ikilisi için iki yeni renk seçeneğini kullanıma sunmuştu. Ancak ne yazıkki her iki renk seçeneği için de ABD pazarından bahsedilmedi. Samsung, daha önce de Galaxy S6 ve Galaxy S7 Edge modelleri için sonradan piyasaya sürülen yeni renk seçeneklerini ABD pazarında satışa sunmamıştı. 

Ancak görünüşe göre Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın Sunrise Gold adı verilen altın renkli versiyonu ABD pazarında satışa sunulacak gibi görünüyor. Evan Blass, Sunrise Gold renkli Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın ABD versiyonlarının resimlerini paylaştı. Bu cihazların ABD versiyonu oldukları ise telefonun arka tarafında yer alan isimlerinden anlaşılıyor. Uluslararası versiyonlarda ise sadece Samsung logosu bulunuyor. 

Sunrise Gold renkli Galaxy S9, ABD pazarında dördüncü renk seçeneği haline geliyor. Halihazırda Siyah, Mavi ve Mor renkli Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri ABD'de satışa sunulmuş durumda. Samsung, bu cihazın ABD pazarında satışa sunulacağını henüz resmi olarak doğrulamadı.

Whatsapp