Steam Cadılar Bayramı 2017 Kış Kampanyası - Oyun İndirimleri

Ünlü oyun platformu Steam gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte, Cadılar Bayramı kampanyasını başlattı. Yıl başına özel olarak hazırlanan Steam oyun indirimi kampanyası ile ilgili detaylar.

Valve Corporation tarafından tasarlanan popüler oyun platformu Steam, büyük bir merakla beklenilen Cadılar Günü'ne özel kampanyalarına başladı. Özellikle korku ve gerilim oyunlarının hayranı olanları oldukça memnun etmeyi başaracak olan bu kampanya, son dönemlerin en büyük oyun indirimi kampanyası olarak karşımıza çıkacak.


Bu kampanya Steam'da ''tüyler ürpertmekte olan oyunlarda büyük indirimler'' sloganı ile birlikte duyurulurken, an itibariyle popüler olan Pret, Outlast ve Alien Isolation gibi oldukça özel oyunlar için indirimli fiyatlar sunuyor.


Steam tüm bu oyunlardaki indirimleri 3 tane ana kategori üzerinde özel sayfalarla ayırırken, ilk kısımda en büyük indirim korku oyunlarında sunuluyor. Daha sonra indirimli olan oyunlar ise genellikle VR korku oyunlar ve son olarak ise korku filmi kategorilerinde yer alıyor. Dilerseniz siteyi ziyaret ettikten sonra Tüm Fırsatlara Bakın seçeneğine tıklayıp, özel indirimleri görüntüleyebiliyorsunuz.


Dying Light, No70: Eye of Basir, Outlast 2,The Forest, Friday the 13th: The Game ve Dead by Daylight, Dead Space, Resident Evil 7, Left 4 Dead 2 ve Dead Rising 4 fiyatlarında özel indirimler sunulurken, kampanya kapsamında bu oyunu tercih etmelisiniz. Eğer indirimli fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız, indirimlerin Türkiye saati ile 1 Kasım günü 20:00'da sona ereceğini unutmayın.

Whatsapp