Stations by Spotify uygulama mağazalarında yerini aldı

Spotify gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Android'li cihazlara özel olarak geliştirdiği Stations by Spotify uygulamasını Google Play Store'da yayınladığını duyurdu.

Dünya üzerinde en çok tercih edilen çevrimiçi müzik dinleme servisi olarak karşımıza çıkan Spotify, Android işletim sistemli cihazlar için tasarladığı özel uygulamasını tanıttı. Stations by Spotify ismiyle birlikte ücretsiz olarak kullanıcıların beğenesine sunulan uygulama, tüketicilerin tamamıyla ücretsiz olarak yeni müzikleri dinlemesi ve keşfetmesini sağlıyor.

Tıpkı bir radyo olarak dizayn edilen bu uygulama da müzik aramanıza gerek duyulmazken, ruh halinize göre dizayn edilen mevcut istasyonları dinlemeniz gerekiyor. Bu istasyonlardan herhangi bir müzik beğendiğinizde müziklere kalp koyarak Spotify'in size özel bir istasyon oluşturmasını ve sevdiğiniz müzikleri önermenizi sağlıyorsunuz.

Dinlediğiniz bir çalma listesini kişiselleştirmek için daha çok şarkıyı kalplemeniz gerekinken, böylelikle uygulama size sadece müzik dinleme imkanı değil bunu keyifli bir hale getirme fırsatıda sunuyor. Stations by Spotify uygulamasına giriş yapmak için Spotify hesabınız üzerinden giriş yapmanız gerekiyor.

Spotify, abone sayısı ile göz kamaştırdı


 Toplamda 70 milyon aboneye ulaştığını resmi Twitter hesabı üzerinden açıklayan Isveç merkezli dijital müzik platformu Spotify'in son 6 ay içerisinde 10 milyon aboneyi bünyesine kazandırması da oldukça önemli bir başarı olarak gösteriliyor. Eylül ayında Apple Music uygulamasının toplamda 27 milyon adet aboneyi bünyesinde barındırdığı açıklanmıştı.

Whatsapp