Sprint, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus İçin Haziran Ayı Güvenlik Yamasını Verdi

ABD'nin en büyük operatörlerinden bir tanesi olan Sprint Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için Haziran ayı güvenlik yamasını içeren yeni bir güncelleme yayınladı.

Sprint, Haziran ayı güvenlik yamasını içeren yeni bir güncellemeyi Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için yayınlamaya başladı. Eğer sizinde Sprint operatörüne ait bir Galaxy S8 veya Galaxy S8 Plus model telefonunuz varsa güncellemenin gelmesini bekleyebilir veya Ayarlar=> Telefon Hakkında=> Sistemi Güncellemeleri kısmına giderek güncellemeyi elle kontrol edebilirsiniz.

Sprint Galaxy S8: G950USQU1AQFJ ve Sprint Galaxy S8 +: G955USQU1AQFJ numaralarına sahip olan güncellemeler Sprint'in, özellikle Samsung'un telefonlarına güncellemeleri ne kadar geç geldiğini gösteriyor. Çünkü bir çok firma hali hazırda Temmuz ayı güvenlik yamasını cihazlarına verirken Ağustos ayı için hazırlık yapıyor. Fakat Sprint daha yeni Haziran ayı güncellemesini Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için yayınlıyor.

Yeni güncellemenin özelliklerini merak edenlere şunu söyleyebiliriz ki Haziran 2017 güvenlik yamasının  yanı sıra güncellemede çeşitli hata düzeltmeleri ve genel sistem performans artışı düzenlemeleri bulunuyor. Güncelleme ile SMS sorunu düzeltmesinin yanında birde LTE Dolaşımı sorunları düzeltmesi bulunuyor.

Tüm OTA güncellemelerin de olduğu gibi, güncellemenin size bildirim aracılığı ile ulaşması biraz zaman alabilir. Ancak bekleyemiyorsanız, güncellemeyi elle kontrol etmek için Ayarlar> Telefon hakkında> Sistem güncellemeleri bölümüne gidebilirsiniz. Güncellemeyi mümkün olduğunca WiFi bağlantısı ile indirin ve güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızın pil seviyesinin %50'nin üzerinde olmasına dikkat edin.

Whatsapp