Spotify'in popülerliği, gittikçe artıyor

Dünyanın en popüler müzik servisi olarak karşımıza çıkan Spotify, her geçen kullanıcı sayısını arttırmayı başarıyor. An itibariyle uygulama bünyesinde 140 milyon kullanıcı barındırdığını açıkladı.

Akıllı cep telefonlarının en çok tercih edilen uygulamaları arasında boy gösteren Spotify, her geçen gün kitlesini daha çok arttırmayı başarıyor. Mobil kullanıcıların desteğini ardına alarak dünyanın en büyük çevrimiçi müzik servisi olmayı başarırken, Play Music ve Apple Music'in en büyük rakibi olarak karşımıza çıkıyor.


Telif hakları konusundaki tüm sıkıntıları gideren ve üstesinden gelen Spotify servisi, geçtiğimiz yıl aynı dönemde 100 milyon olarak açıkladığı aktif kullanıcı sayısını bu yıl 140 milyon seviyesine ulaştırdı. Yüzde olarak baktığımızda yüzde 40 oranında bir büyüme yaşayan mobil uygulama, 50 milyondan fazla ücretli abonelik barındıran kullanıcıyla en iddialı rakibi Apple Music'in üstesinden geliyor.


Rakiplerine karşın daha uygun fiyatlarla müzik deneyimi sunmayı başaran servis, öne sürülen iddiaya göre 2017 yılına kadar abone sayısını 170 milyonun üzerine çıkartmayı başarabilir. Spotify üyeliğinizi akıllı cep telefonlarınız, tam bilgisayarlarınız, akıllı telefon ekranlarınız, akıllı hoparlörler, akıllı televizyonlar ve PlayStation'da kullanabiliyorsunuz.

 

 

 

Whatsapp