Spotify'i ücretsiz kullananlara yeni müjde

Popüler çevrimiçi müzik dinleme servisi Spotify, ücretsiz abonelik servisleri için hazırladığı yeni özelliklerini duyurmaya hazırlanıyor.

Çevrimiçi dünyanın en popüler müzik dinleme platformu olarak karşımıza çıkan İsveç merkezli Spotify firması, oldukça hareketli dakikalar geçiriyor. Ay başında halka arz edilen ve oldukça büyük bir ilgiyle karşı karşıya kalan firma, şimdilerde ise 24 Nisan tarihinde düzenleyeceği özel etkinlik üzerinde çalışıyor.

Artık sadece ücretli abonelerine değil ücretsiz abonelerine de muhteşem bir deneyim sunmayı amaçlayan şirket, bunun adına da hazırladığı çeşitli kampanyaları etkinlik kapsamında duyurmaya hazırlanıyor. Tamamıyla Spotify'i ücretsiz olarak kullananlar için hazırlanacak olan bu güncellemeyle birlikte artık takip ettikleri yada oluşturdukları listelerdeki tek bir şarkıyı dinleyebilecekler.

Bu özellikle birlikte Spotify'in ücretsiz sürümü de tıpkı ücretli sürümünün olduğu kadar başarılı bir hal alacakken, neredeyse ücretli sürümü aratmayacağını ve profesyonelce kullanılacağını söyleyebiliriz. Bloomberg'in haberine göre   bu güncellemeyi sektördeki en fazla dinleyiciye sahip olmak adına gerçekleştirdiği ve daha sonra ise bu amaç doğrultusunda yeni ücretli aboneler kazanmayı amaçladığını belirtiliyor.  

Ücretsiz sürüme getirilecek olan bu özelliğin yanı sıra Spotify'in etkinlik kapsamında birde donanımsal ürün sergileyeceğini unutmamanızı öneriyor ve 24 Nisan'da neler sergileyeceğini merakla beklediğimizi söylemek istiyoruz.

Whatsapp