Spotify'da Ss Alınca Bildirim Gidiyor Mu?

Spotify'da ss alınca bildirim gidiyor mu?  Müzik dünyasında merak uyandıran bir soru! Sosyal medyada şarkıyı paylaştığınızda, karşı taraf ekran görüntüsü alırsa siz de haberdar mısınız?

Müzikseverlerin merak ettiği büyük soru: Spotify'da ekran görüntüsü alınınca bildirim gidiyor mu? Sosyal medya çağında, paylaştığınız müzik anlarını kontrol altında tutmak önemli. Spotify'nin bu konudaki politikası ne, sürpriz bildirimleri kaçırıyor olabilir misiniz? Spotify, müzik deneyimini paylaşmanın özgürlüğünü sunarken kullanıcıların gizliliğini de korur. Ekran görüntüsü alındığında gizli sevdiğiniz şarkıyı yakaladığınızda kimse haberdar olmaz.

Spotify, Ekran Görüntüsü Alındığında Kullanıcıya Bildirim Gönderiyor Mu?

Spotify, ekran görüntüsü alındığında kullanıcıya herhangi bir bildirim göndermez. Ancak bu durum, kullanılan cihazın işletim sistemine ve Spotify uygulamasının sürümüne bağlı olarak değişebilir. Bazı durumlarda işletim sistemi veya uygulama güncellemeleri ile bu tür özellikler değişebilir.

Müzik platformu kullanıcıların uygulamayı kullanmayı tercih ettikleri şekilde kullanmalarına olanak tanır. Ancak spotify dinlenme satın al gibi üçüncü taraf uygulamalarından yararlanmak söz konusudur.

Spotify'da Şarkı Çalarken Ekran Görüntüsü Alındığında Bildirim Olarak İletiliyor Mu?

Spotify, kullanıcıların şarkıları paylaşmalarına ya da diğer kullanıcılarla işbirliği yapmalarına olanak tanıyan bazı özellikleri sunar. Şarkılar sosyal medyada paylaşabilir veya diğer kullanıcılarla playlistler oluşturabilir böylece ne dinlediğinizi gösterebilir. Spotify takipçi satın al hizmetini kullanmakta sorun olmaz ama şarkı çalarken ekran görüntüsü alındığında eylem kullanıcıya bildirim olarak iletilmez.

Uygulama eylemleri takip etmez veya kaydetmez bu nedenle bir şarkı çalarken ekran görüntüsü alırsanız bu eylemi yapan kullanıcıdan bildirim almazsınız. Spotify, kullanıcı gizliliğini korumaya önem verdiğinden dolayı kullanıcıların ne yaptığını takip etmez ya da kaydetmez bu, ekran görüntülerini de içerir. Kullanıcıların neyi dinlediklerini veya ne tür ekran görüntüleri aldıklarını bilmez.

Spotify'da SS Alınca Bildirim Gitmesini Engellemek Mümkün Mü?

Spotify'da SS alınca bildirim gitmesini engellemek mümkündür. Kanalların abone sayısını artırmak için sunulan bir hizmet olan youtube abone satın al her ne kadar Spotify ile bağlantılı olmasa da sosyal medya fenomenleri açısından önemli. Orada’da çalma listesi yaparak ünlü olabilirsiniz.

Spotify'da SS alınca bildirim gitmesini engellemek için şu adımları takip etmelisiniz;

  • Spotify uygulamasını açın.
  • Ekranın sağ üst köşesindeki profil simgesine dokunun.
  • "Ayarlar"a ve "Bildirimler"e basın.
  • "Şarkılar ve albümler paylaşıldığında bildirim al" seçeneğini kapatın.

Bu ayarı yaptıktan sonra, Spotify'da şarkı veya albüm paylaştığınızda paylaştığınız kişiye bildirim gitmeyecektir. Alternatif olarak, Spotify'da ss alınca bildirim gitmesini engellemek için ekranın sağ üst köşesindeki profil simgesine, "Ayarlar"a ve "Genel"e dokunun. "Uygulama içi bildirimler" seçeneğini kapatın. Bu sayede bildirimler gitmeyecektir.

İzlenme saati satın alma anlamına gelen buy youtube watch hours para kazanmak isteyenler açısından şart çünkü uygulama oluşturucuların kanallarını para kazanmaya başlaması için belirli izlenme saati ve abone sayısına ulaşmasını şart koşuyor.

Whatsapp