Spigen'in hazırladığı, iPhone 8 kılıfları sızdırıldı

Küresel pazarın en önemli kılıf üreticilerinden birisi olan Spigen, Apple tarafından geliştirmekte olan iPhone 8 kılıf kataloğunu yanlışlıkla sızdırdı.

Akıllı cep telefonu pazarının en çok merakla beklenilen ismi olarak karşımıza çıkan iPhone 8'in tanıtımına kısa bir süre kaldığı iddia ediliyor. Arka yüzüne konumlandırılan dikey çift kamerası ve ön yüzünde yer alacak olan OLED dokunmatik ekranıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak olan cihazın fiziksel olmayan sanal bir home tuşunu içermesi bekleniliyor.

Tanıtımının önümüzdeki ay itibariyle gerçekleştirileceği düşünülen iPhone 8 modelinin neredeyse artık tüm hatlarıyla ilgili bilgiler netlik kazanırken, ünlü kılıf üreticisi Spigen tarafından da gelen kılıf tasarımları bilgileri doğruladı. Daha öncede Samsung ve Apple lansmanı öncesinde firma tarafından bu tip sızıntılar elde edilirken, bilgilerin oldukça doğru olduğu gözlemlenmişti.

Ayrıca Spigen tarafından sızdırılan bu kılıf görüntülerine baktığımızda geçikmesi beklenilen iPhone 8'lerin akine tam tarihinde tanıtılacağını söyleyebiliriz. Artık ön yüzeyde bir home tuşunun bulunmayacağı ve arka yüzündeki çift kameranın dikey olarak konumlandırılacağının da kesinleştiğini söyleyebiliriz.

Bakalım Apple bu muhteşem görünümü cep telefonu modeliyle, nasıl bir başarı elde etmeyi başaracak ve Samsung karşısında kaybettiği pazar liderliğini yeniden elde edebilecek mi?

Whatsapp