Soundblasters: Samsung Galaxy S8 ve S8 Edge, Harman Stereo Hoparlörlere Sahip Olabilir

Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve S8 Edge'in önümüzdeki yıl Harman markalı stereo hoparlörlere sahip olacağı iddia ediliyor.

Merakla beklenen akıllı telefon Galaxy S8'in duyurusuna sadece iki ay gibi bir zaman kalması nedeni ile bu akıllı telefonla ilgili söylentiler de çoğalmaya başladı. Samsung'un duyurusu yaklaşmakta olan Galaxy S8 ve S8 Edge akıllı telefonları hakkında çok sayıda heyecan verici iddia duyduk, ki Galaxy S8 bu yılın başında gerçekleşen Galaxy Note 7 felaketini telafi etmenin zorlu görevini yerine getirmeye çalışacak.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge hakkında en son çıkan söylentiler telefonların ses özellikleri ile ilgili bilgileri ortaya çıkarıyor. İddialara göre Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge, stereo hoparlörlere sahip olacak. Geçtiğimiz aylarda Samsung'un 8 milyar dolara satın aldığı Harman markası, şirketin yeni amiral gemi akıllı telefonlarındaki stereo ses sistemlerinin de sağlayıcısı olacak. 

SAMSUNG, GALAXY S8'de HARMAN STEREO HOPARLÖRLER KULLANMAYA HAZIRLANIYOR


 Samsung'un iddia edilen Stereo Hoparlörleri nasıl kullanacağı şimdiden merak konusu. HTC One M9 / Nexus 6P modelinde olduğu gibi ön yüzde iki hoparlör ya da İphone 7'deki gibi cihazın alt kısmında eş zamanlı çalışan ikili ızgara tasarımını kullanarak Apple'dan esinlenebilir.

Üst düzey Harman markalı hoparlörlerin Samsung'un gelecekteki üst seviye cihazlarına dahil edilmesi, iki hafta önce yapılan bir basın konferansında ima edildi, bu yüzden amiral gemileri Galaxy S8 ve S8 Edge hakkındaki stereo hoparlörler söylentisi  iyi bir zamanlamaya sahip diyebiliriz. Sonuçta pahalı bir satın alma olan Harman anlaşmasından Samsung'un maksimum düzeyde yararlanması gayet mantıklı bir düşünce. 

Whatsapp